یه مشکل عجیب در ارسال مطلب
من وقتی دارم یه مطلب ارسال میکنم وقتی اماده ارسال میشه و دکمه ذخیره یا تایید را میزنم Network error میده من میدونم این مشکل باید از خط اینترنت من باشه ولی نکته جالبش اینجاست که تو مطلبم چرتو پرت تایپ میکنم راحت مطلبو ارسال میکونه!!!!!!!!!!! ؟؟؟
مشکل چیه؟؟ :-\
پاسخ : یه مشکل عجیب در ارسال مطلب
سلام
یه کم توضیح بیشتر بدید .! نوشته هاتون رو از جایی کپی پیست میکنید ؟
سلام
ميشه اون متني كه مينويسيد رو اينجا قرار بديد. دقيقاً هموني كه توي ويرايشگر متن وارد ميكنيد.
با احتمال زیاد مربوط به مدت زمان فعالیت شما در بخش مدیریت هست و شما این مدت زمان را از حالت پیش فرض تغییر دادن و کم کردین.
من این مشکل رو داشتم و وقتی مطلبی رو می خواستم با دقت بنویسم و روش کار کنم و تغییرات لازم رو انجام بدم یه مدت زمان زیادی طول می کشید و من رو به صورت اتوماتیک از مدیریت اخارج می کرد.
من اون مدت زمان رو زیادش کردم و مشکل من حل شد.
متنو از ورد کپی میکنم ارور مید مینویسم ارور میده Network error
[quote author=قهستان link=topic=16317.msg86413#msg86413 date=1221107311]
با احتمال زیاد مربوط به مدت زمان فعالیت شما در بخش مدیریت هست و شما این مدت زمان را از حالت پیش فرض تغییر دادن و کم کردین.
من این مشکل رو داشتم و وقتی مطلبی رو می خواستم با دقت بنویسم و روش کار کنم و تغییرات لازم رو انجام بدم یه مدت زمان زیادی طول می کشید و من رو به صورت اتوماتیک از مدیریت اخارج می کرد.
من اون مدت زمان رو زیادش کردم و مشکل من حل شد.
[/quote]
نه دوست عزیز مدت تمووم نمیسه من متن کم تایپ میره ولی طولانی نه ، مثلا تا دو خط میره ولی بیشتر نه کل اون مدتی که من برای یه پست میزارم 1 دیقه هم نمیشه!!!!
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=16317.msg86404#msg86404 date=1221093335]
سلام
ميشه اون متني كه مينويسيد رو اينجا قرار بديد. دقيقاً هموني كه توي ويرايشگر متن وارد ميكنيد.
[/quote]
مشکل فقط با یک مطلب نیست من تا حال 7 ، 8 تا امتحان کردم همین مشکلو داشت
مرسی و متشکر از لطف و توجه شما خیلی ممنون مسل این که مشکل از خط اینتر نت مزخرف خودم بود مشکل حل شد :)