مشکل در استفاده از لینکهایی از نوع ....
به نام خدا
با عرض سلام.
مشکل اینه که وقتی یک لینک از نوع "رشیو بخش محتوا" و یا " آرشیو مجموعه محتوا" میسازم، و وقتی که در صفحه اصلی روی آنها کلیک میکنم
پیغام خطای زیر ظاهر می شود. مشکل چیه؟؟؟؟ من روی لوکال اجرا میکنم. با Easy PHP 1.8
Warning: mktime(): Windows does not support negative values for this function in d:\program files\easyphp1-8\www\vof\includes\date.php on line 217
Warning: date(): Windows does not support dates prior to midnight (00:00:00), January 1, 1970 in d:\program files\easyphp1-8\www\vof\components\com_content\content.php on line 1728
Warning: date(): Windows does not support dates prior to midnight (00:00:00), January 1, 1970 in d:\program files\easyphp1-8\www\vof\includes\date.php on line 46
Warning: date(): Windows does not support dates prior to midnight (00:00:00), January 1, 1970 in d:\program files\easyphp1-8\www\vof\includes\date.php on line 53
Warning: date(): Windows does not support dates prior to midnight (00:00:00), January 1, 1970 in d:\program files\easyphp1-8\www\vof\includes\date.php on line 54
Warning: date(): Windows does not support dates prior to midnight (00:00:00), January 1, 1970 in d:\program files\easyphp1-8\www\vof\includes\date.php on line 55
Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in d:\program files\easyphp1-8\www\vof\includes\date.php on line 475
پاسخ : مشکل در استفاده از لینکهایی از نوع ....
سلام - خوش آمديد.
تاريخ كامپيوترتون مورد داره! اول اونو درست كن. اگه حل نشد. شبيه ساز رو عوض كن.
موفق و پيروز باشيد.
تاریخ کامپیوتر من
12/9/2008
هست. مشکل از چیه ؟؟؟ گمان نکنم از شبیه ساز باشه.
ورژن 2.0 ایزی پی اچ پی را تست میکنم.
ممنونم
sgام. خوب طبق اروري كه اينجا داده مي گه ويندوز نمي تونه زمان ها ي پيش از نيمه شب (ساعت 00:00:00 ) را پشتياني كنه. بعد در ضمن به تاريخي كه توي ارور هم داده توجه كنيد : (00:00:00), January 1, 1970 :o حالا يا كلا زمان ويندوزتون يه اشكالي داره يا easyphp يه مشكلي پيدا كرده.شما همچنين مي تونيد از شبيه ساز AppServ يا Xampp استفاده كنيد كه مشكلات كمتري دارند.
يــــــــــــــــــــاعــ ـــــــــــــــلي
اگر می تونید باید شبیه ساز خودتون رو یکم دست کاری کنید تا درست بشه کانفیک این شبیه ساز مشکل داره اگر هم نه نمی تونید فقط شبیه سازتون رو تغییر بدید
یکی از همون هایی که علی گفت رو استفاده کنید
با تشکر از همگی شما دوستان.
میشه بگید کجای فایل کانفیگ را باید دستکاری کنم.؟؟؟؟ :-\ :-\
سلام
شما از Appserve استفاده کنید نیاز به تغییری در کانفیگ php & Apache نخواهید داشت
یا علی