نمایش ادامه مطلب در ماژول مجموعه ها در صفحه جدید
سلام
من ماژول مجموعه هارو در ایتدای صفحه اصلی گذاشتم و زمانی که کاربر بر روی لینک ادامه مطلب عناوین کلیک میکنه ، مطلب مورد نظر رو در همون صفحه اول نشون میده که این کاربر رو گیج میکنه چون به صفحه جدیدی منتقل نشده حالا سوال اینه...
چطور میشه زمانی که کاربر روی ادامه مطلب کلیک میکنه ، مطلب در صفحه جاری جدیدی نمایش داده بشه (مثل ماژول آخرین اخبار که در صفحه مربوط به هر عنوان ، مطلب رو نشون میده) و یا در یک صفحه جداگانه بصورت پنجره جدید نمایش داده بشه.
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون
یا علی
پاسخ : نمایش ادامه مطلب در ماژول مجموعه ها در صفحه جدید
[quote author=Arash87 link=topic=16333.msg86516#msg86516 date=1221173021]
من ماژول مجموعه هارو در ایتدای صفحه اصلی گذاشتم و زمانی که کاربر بر روی لینک ادامه مطلب عناوین کلیک میکنه
[/quote]
ماژول مجموعه ها لینکی با عنوان ادامه مطلب نداره!
زمانی که کاربر بر روی لینک ادامه مطلب عناوین کلیک میکنه ، مطلب مورد نظر رو در همون صفحه اول نشون میده که این کاربر رو گیج میکنه چون به صفحه جدیدی منتقل نشده
[/quote]
این باعث گیج شدن کاربر نمی شه، چون روال کار همین هست و کاربر هم خودش روی جایی کلیک کرده. بنابراین می دونه که وارد کجاش ده.
چطور میشه زمانی که کاربر روی ادامه مطلب کلیک میکنه ، مطلب در صفحه جاری جدیدی نمایش داده بشه
[/quote]
اگر منظورتون از "ادامه مطلب" همون روی عنوان بخش ها در این ماژول هست، این ماژول رو برای این کار سفارشی کردم تا در پنجره جدید باز بشه
در صورتی که از نسخه Mambo4.6.5p استفاده می کنید، ماژول اصلی رو حذف و این رو نصب کنید :
کد:
http://rapidshare.de/files/40452469/mod_sections.zip.html
و در صورتی که منظورتون این نیست با دقت منظورتون رو بیان کنید که کجاست. چون این ماژول لینکی با عنوان ادامه مطلب نداره.
سلام
بله درست میفرمایید اشتباه از من بود
منظورم ماژول آخرین اخبار بود که میتوان عناوین خبر و توضیح مختصری از آنها را نمایش داد تا کاربر برای دیدن تمام مطلب روی ادامه مطلب کلیک کند.
چطور میشه زمانی که کاربر روی ادامه مطلب کلیک میکنه ، مطلب در صفحه جاری جدیدی نمایش داده بشه
[/quote]
با سپاس فراوان
[quote author=Arash87 link=topic=16333.msg86672#msg86672 date=1221248655]
بله درست میفرمایید اشتباه از من بود
منظورم ماژول آخرین اخبار بود که میتوان عناوین خبر و توضیح مختصری از آنها را نمایش داد تا کاربر برای دیدن تمام مطلب روی ادامه مطلب کلیک کند.
[/quote]
منظورتون همون آخرین مطالب هست دیگه ؟؟؟ :)
اگر از نسخه 465 استفاده می کنید، این فایل رو دریافت کنید
کد:
http://rapidshare.de/files/40460742/mod_latestcontent.zip.html
1 - یا ماژول رو نصب کنید ( با این کار عنوانش به انگلیسی تغییر پیدا می کنه، باید ویرایش کنید )
2- فایل هاش رو جایگزین کنید.
چون کدهای تغییر زیادی کردند، تست کنید خبرش رو همین جا اعلام کنید که اگر مشکلی داشت برطرف کنم.
سلام سعید جان :)
نسخه ای که استفاده می کنم 462
با این حال ماژول رو نصب کنم ؟
یا علی
سلام
ماژول نباید با 4.6.2 مشکلی داشته باشه . در هر صورت میتونید تست کنید;)
یا علی