سلام دوستان
من می خواستم مقداری فضا بخرم
دوستانی که از سرور مامبو لرن استفاده می کنن نظرشون و بهم بگن؟
مخصوصا امنیتش
و خصوصیاته دیگش هم بگن
ایا من استفاده بکنم یا خیر
ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان
من می خواستم مقداری فضا بخرم
دوستانی که از سرور مامبو لرن استفاده می کنن نظرشون و بهم بگن؟
مخصوصا امنیتش
و خصوصیاته دیگش هم بگن
ایا من استفاده بکنم یا خیر
ممنون
100 درصد بهترين انتخاب مامبو سرور هستش.
1 ) مخصوص مامبو و جوملا هست
2 ) تنظيمات سرور گونه اي هستش كه همه كامپوننتها و ماژولها و ... براحتي روي مامبو نصب ميشه.
3 ) پشتيباني بالا
4 ) قيمت مناسب
5 ) ديگه بسه ديگه با بقيه چيزا كار نداشته باش.
خوبی بزرگش پشتیبانی هستش. کاری با جزئیات فنی ندارم.
سیاست کاری مامبولرن طوری که اجازه نمیده هیچ سوالی بی جواب بمونه و هیج خدماتی ارائه نمیشه مگر به بهترین شکل. ( این برداشت من از کار مامبولرن بوده در طول 2 سالی که مزاحم مامبولرن میشم ) مسئولین مامبولرن از هیچ گونه سوال و جواب و یا مشکلی فرار نمی کنند. فکر نمی کنم هیچ سرویسی در این حد قوی باشه.
خیلی از هاست های دیگر رو دیدم که بعد از خرید عمرا بتونی پیداشون کنی. پاسخ گوی هیچی هم نیستند . اما مامبولرن به هیچ وجه این شکلی نیست.
از هر نظر عالیه ولی اگر یکم سروراشونو با احتیاط بیشتری تغییر بدن عالی تر میشه
مشك ان است كه خود ببويد...
نه اينكه از ما سوال كنيد
كيفيت و امنيتش رو ببوييد !
به uptime هم توجه كنيد
دوستان کسی دیگه نیست نظر خودش و اعلام کنه
مخصوصا مخالفان نظر بدن
سلام. من یه هاست 50 مگی ازشون خریدم قبل از اینکه سرورشون رو عوض کنند واقعا خوب بود ولی بعد از عوض کردن سرور یک مرتبه حجم فایلام 2 برابر شد. من الان روی هاستم یک مامبو 465 و یک smf دارم که حجمشون 25 مگه که اگه با فیلهای اضافی حساب کنم نهایت به 30 مگ هم نمی رسه. قبل از تغییر سرور خودشون فضای پر شدم رو 40 مگ(باضافه ایمیل و ...) می گفتند ولی یک مرتبه به 85 مگ رسید!!! وقتی ازشون پرسیدم گفتند که ما قبلا اشتباه می کردیم و فولدرهای tmp - stats - log رو حساب نمی کردیم! من اصلا نمیدونم کار این فولدرها چیه و از کجا اومده.
خلاصه اینکه قبل از خریدن هاستت باید سی چهل مگ از هاستتو برای tmp - stats - log کنار بزاری و اگه بخوای یک مامبو با smf روی هاستت نصب کنی باید به پلان زیر 150 مگ فکر نکنی. قیمت هاستشون که ماشالله سه چهار برابر هاستای دیگه هستش.
15 روز مانی بک داره
تست کنید خوب نبود ، 100% پولتونو پس بگیرید
سلام اقای الومدی
ممنون که انتقاد کردی
من حدود 400 مگ می خوام.پولشم برام مهم نیست.فقط می خوام سرعتش خوب باشه و امنیتش بالا باشه و مامبو هم بدون مشکل نصب بشه
حالا نظر شما چیه
گفتم که از نظر کیفیت و امنیت و سازگاری با مامبو و smf تا بحال به مشکل برنخوردم ولی از نظر فضا الان یک ماهه که سایتمو بی خیال شدم. اینا میگن راهش اینه که ارتقا بدی ولی چون حجم این فولدرا بصورت تصاعدی رشد می کنه، از این بابت می ترسم که باز به مشکل بخورم.