توضیح سایت در صفحه نتایج گوگل را از کجا باید تغییر داد؟
سلام
چرا وقتی در گوگل اسم سایتم رو سرچ میکنم تو صفحه نتایج در توضیح سایت فقط مینویسه :
This site uses Mambo - the free, open source content management system.
در حالی که در قسمت تنظیمات کلی در محل معرفی عمومی سایت شما به موتورهای جستجو من چیز دیگه ای نوشتم!
این نوشترو از کجا میاره و چجوری میشه عوضش کنم؟
با تشکر
پاسخ : توضیح سایت در صفحه نتایج گوگل را از کجا باید تغیی
توی سورس سایتون هست سورس سایت رو ببنید
سلام. يه نكته اي هم كه هست اينه كه شايد گوگل سايت شما را قبلا ايندكس كرده و شما بعدش اون متن را تغيير داديد و حالا تا دوباره بخواد سايت شما را با توضيحات جديد ايندكس كنه يه مدت زمان مي بره.
يــــــــــــــــــاعــــ ــــــــــــلي
من تو سورس سایت سرچ کردم اما جایی این عبارت رو ندیدم.
شاید باید تا ایدکسینگ بعدی گوگل صبر کنم.اما سوال اینجاس که همون چیزی که تو "قسمت تنظیمات کلی" --> "معرفی عمومی سایت به موتورهای جستجو" هست ملاک کار گوگل هست یا جای دیگه ای تو سورس هم باید تغییر بدم.
ضمنا شاید این توضیح واسه کامپوننت "صفحه اصلی" باشه ولی من تو لیست کامپوننت ها این کامپوننت رو پیدا نمیکنم.جریان چیه؟
[quote author=payman_ej link=topic=16581.msg88123#msg88123 date=1222166070]
من تو سورس سایت سرچ کردم اما جایی این عبارت رو ندیدم.
شاید باید تا ایدکسینگ بعدی گوگل صبر کنم.اما سوال اینجاس که همون چیزی که تو "قسمت تنظیمات کلی" --> "معرفی عمومی سایت به موتورهای جستجو" هست ملاک کار گوگل هست یا جای دیگه ای تو سورس هم باید تغییر بدم.
[/quote]
لازم نیست جای دیگه ای رو تغییر بدی، به گوگل از همون متن تنظیمات کلی استفاده می کنه. یه خورده صبر کن خودش عوض می کنه.
[quote author=payman_ej link=topic=16581.msg88123#msg88123 date=1222166070]
ضمنا شاید این توضیح واسه کامپوننت "صفحه اصلی" باشه ولی من تو لیست کامپوننت ها این کامپوننت رو پیدا نمیکنم.جریان چیه؟
[/quote]
کامپوننت صفحه اصلی در لیست کامپوننت ها نشون داده نمیشه و باید از طریق منو ها و منوی اصلی، منوی صفحه اصلی رو ادیت کنی.
ولی در کل به این خاطر نیست مشکل نمایش اونو متون.