گلایه از قفل کردن تایپیک ها
سلام. به نظر من مدیران سایت وقتی بحث مبهم میشه خیلی زود اقدام به قفل کردن تایپیک ها می کنند و اجازه نمی دن که به ارسال های فرستاده شده پاسخ داده بشه. در حالیکه شاید آن مدیر خوب توجیه نشده و نیاز به ارسال توضیح باشه! (گلایه من مربوط به تایپیک فضا میشه)
پاسخ : گلایه از قفل کردن تایپیک ها
با سلام
دوست عزیز هیچ تاپیکی قفل نمیشه در این انجمن مگر اینکه موارد قانونی که در قوانین سایت مطرح شده رعایت نشود در ان برای مثال توهین به یکدیگر یا خارج شده موضوع از بحث اصلی و ...
مطمنان مدیران انجمن همه تاپیک ها رو مرور می کنند و مدیری که تاپیکی رو قفل میکنه از اول با اون موضوع همراه بوده است
به هرحال ما الان تاپیک هایی داریم که بیش از 10 صفحه شده اند اما هنوز به بحث ادامه می دهند بنابراین موضوع مهم شدن نیست و ...
امیدوارم خلاصه منظورم رو رسونده باشم
موفق باشید
یاعلی
سلام مجدد. من نگفتم مهم، گفتم مبهم. در ضمن بهتره به کاربران اجازه داده بشه به مواردی که ارسال میشه توضیح خودشون رو بدن، در غیر اینصورت بحث کاملا یکطرفه میشه و کاربرو از انجمن رنجور می کنه. مثل همین تایپیکی که عرض کردم، اول قفل شد، بعدش یه مدت آزاد شد، بعد مجددا قفل شد
با درود و سپاس
دوست گرامی، در مامبولرن چیزی به نام مبهم وجود ندارد، بهتر است اینگونه بگوییم، مامبولرن از نیرو های ناهمسان استفاده می کند، بنابر این این نیرو ها می توانند همسانی بسیاری را بسازند، برای نمونه، جناب آقای فیروزمندان، آراست، محدثی، رادمهر و همین آقا مجید گل ما و ......، همه و همه دارای یک دانش می باشند که بسیاری از این دانش ها با هم ناهمسان است، پس در نتیجه می توان دانشی بزرگ را از این گروه دانست.
در مورد فضای نوشته شده توسط شما، بله، امکان این مسئله وجود دارد، چرا که ما در مورد EXT3 گفتگو می کنیم، EXT3 یک گونه از فرمت پارتیشن در گنو/لینوکس می باشد. خب برای نمونه در یکی از سرور های ما Debian می باشد، هر پوشه خالی حجم 4 کیلوبایت را دارد و در یکی از سرور های ما که CentOS است، حجم 8 کیلوبایت؟ مشکل از کی می باشد؟ از هیچ کسی، زمانی که هسته گنو/لینوکس Compile می شود و بر پایه نیاز هایی که EXT3 دارد، حداقل حجم هر فایل خالی نیز تایین می شود که امکان دارد گاهی 1 کیلوبایت باشد و امکان دارد گاهی 8 یا 16 کیلوبایت باشد.
فراموش نکنید، که حتی نام ها نیز دارای یک حجمی می باشند برای نمونه Bahram شیش بایت است و Bahram Siadati چهارده بایت.
به همین ترتیب امکان دارد، گاهی پس از انتقال سرور، حجم فایل های شما نیز افزایش یا کاهش پیدا کند و این امری طبیعی است.
اما در مورد اینکه شما می فرمایید از 35 مگ به 85 رسیده است، بنده شک دارم چنین اتفاقی بیوفتد، چون حداکثر اختلاف بین اندازه ها به 8 مگابایت نیز نمی رسد. بنابر این توصیه می کنم، یک بک آپ هفتگی که در Cpanel موجود است را دریافت کنید و بررسی کنید حجم فایل های شما در کجا مصرف می شود.
توجه کنید، وقتی بحثی از مسیر خود خارج می شود، تاپیک بدون پرسش قفل خواهد شد. بنابر این توصیه می کنم مشکل خود را در یک تاپیک دیگر بررسی کنید.
کامیاب و سربلند باشید
یا علی
چون اون تایپیک همچنان قفله، مجبورم همینجا بگم:
همینطور که خودتون میگین حجم اضافی بیشتر از 8 مگ نمیتونه باشه. پس الان چطوری 35 مگ اضافه شده! (هاست من50 مگه و الان 85 مگش پره)
شما میگین من در مورد 35 مگ اضافه شدن دروغ میگم. خواستین یوزر و پسوردمو می فرستم تا کل سی پنلم رو چک کنین.
با درود و سپاس
لطفا نام کاربری و کلمه عبور خود را برای من بگونه خودویژه (خصوصی) بفرسیتد تا بررسی شود.
کامیاب و سربلند باشید
یا علی
ممنون. درست شد. ولی چطور اینکارو کردید؟