-
بخش و category
سوالم را در قالب یک مثال طرح می کنم.
بخشی داریم به نام جامعه شناسی ، مجموعه ای به نام چرا جامعه شناسی و حالا زیر مجموعه این بخش 2 صفحه مطلب .
این 2 صفحه آخر عنوان جدیدی بجز همان چرا جامعه شناسی ندارند. در واقع می خواهم پس از کلیک روی مجموعه مربوطه بلافاصله
وارد متن شوم . نه اینکه عنوانی برای category داشته باشم و پس از click بر روی آن متن نمایش بیابد (چون طبق مثال بالا متن من عنوانی
بجز عنوان مجموعه اش ندارد)
Re: بخش و category
سلام
خوب هر مطلب تو سایت خودش لینک مستقل داره لازم نداره که وارد مجموعه بشی
حالا من کامل متوجه نشدم چی به چی شد
یا علی/خداحافظ
-
آقاي احمد زاده ير به ير شديم ، من هم جواب شما را نگرفتم (البته قطعا اشكال به من وارده!)
منظورتان اين است كه بدون وارد كردن مطلبم در مجموعه، آنرا مي توانم در صفحه اصلي نمايش دهم ؟ يا در مجموعه وارد كنم ولي مستقيما در منو وارد كنم .
-
سلام
مطالب در مامبو به دو حالت یافت می شوند
1-مطالب معمولی
که بخش ها در بردارنده مجموعه ها هستند و مجموعه ها در بردارنده مطالب هستند
و اگر شما می خواهید یک مطلب معمولی داشته باشید باید قبل از آن یک بخش داشته باشید و یک مجموعه که مرتبط به آن بخش باشد و مطالب خود را داخل آن مجموعه بنویسید و منتشر کنید و این گونه مطالب را می توانید درصفحه اول نشان دهید.
برای نوشتن مطالب معمولی در بخش مدیریت منوی مطالب و مطالب بر اساس بخش رفته و بخش مورد نظر را باز می کنید و سپس مجموعه مورد نظر را از منوی کرکره ای انتخاب و مطالب را می نویسید.
2- مطالب استاتیک (فارسی را پاس بداریم ایستا)
این مطالب به بخش و مجموعه ای مرتبط نمی باشند و معمولا آن مطالبی در آنها نوشته می شود که جزیی از صفحات سایت می باشند مانند درباره ما و ...
برای نگارش این مطالب از منوی مطالب وارد مدیریت صفحات استایک می شوید و مطالب را می نویسید
ام مطالب استایک را نمی توانید در صفحه اول نشان دهید مگر اینکه برای یک صفحه استاتیک در منوی اصلی منو ایجاد کنید و ردیف آن را 1 قرار دهید با این کار صفحه اصلی سایت شما آن مطلب خواهد بود.
در کل کلیه مطالب در مامبو از لینک زیر قابل دسترسی خواهند بود.
کد:
http://www.yourdomain.com/index.php?option=com_content&task=view&id=XX
که به جای XX شناسه مطلب مورد نظر را بنویسید
یا علی/خداحافظ