نحوه بدست آوردن پسورد کاربران عضو شده در سایت توسط ادمین سایت به چه صورت است؟ :D
نمایش نسخه قابل چاپ
نحوه بدست آوردن پسورد کاربران عضو شده در سایت توسط ادمین سایت به چه صورت است؟ :D
سلام
چون شركت سازنده مامبو هميشه به فكر كاربران مامبو بوده. اينكار را بگونه اي انجام داده كه هيچكسي نتواند از رمز عبور آنان سوءاستفاده كند.
پسوردها به صورت رمزگذاري شده در ديتابيس موجود هستند.
نيكبخت باشيد.
پسوردهای کاربران در دیتا بیس مامبو به صورت md5 ذخیره میشن و موقع authentication هم md5 پسورد با نسخه موجود در دیتابیس مقایسه میشه.
تابع md5 هم یک تابع یک به یک نیست که تناظر دامنه و برد داشته باشه که بعد از کشف الگوریتم بشه براش decode نوشت.
شما هر وقت تونستید ابجد یک کلمه رو به کلمه برگردونید، می تونید پسورد کاربران مامبو رو بازیابی کنید.
این مطلب خیلی مربوط به این موضوع نیست اما یک چیزی را میخواستم بگم از نظر اخلاقی :
افرادی که در سایت ، انجمن یا ... شما عضو میشند و اعتماد میکنند که پسورد خودشون را همراه یکسری مشخصاتی میدند خیلی خوبه که شما حتی اگه میتونید هم همچین کاری نکنید چون پربار تر شدن و پر عضو تر شدن سایت یا انجمن شمن حاصل اعتماد اون ها به شماست و این درست نیست که شما ازش سوء استفاده کنید .
این یک مطلب کلی اخلاقی بود که مطمئن هستم هر یک از دوستان رعایت میکنند حتی در مواردی که میتونند ...
مسئله بعدی اینکه شما به هیچ وجه نمیتونید پسورد های md5 را Dehash کنید .
** دو پست شما یکی شد
من از یه بابت دیگه سوال کرده بودم نه از بابت جاسوسی !
یه کاربر ادمین وقتی دسترسی کامل به سایت داره دیگه چرا جاسوسی .
ببینید موضوع و سوال من از اینجا نشئت میگیره که وقتی یه کاربر یه مطلبی رو به سایت ارسال میکنه اون موضوع با نام کاربری خودش تو سایت نشون داده میشه و من که دسترسی سوپر ادمین دارم وقتی مثلا میرم ویرایشش کنم و مثلا فونتش رو تغییر بدم از اون به بعد میاد و مطلب رو به نام من نشون میده و کاربر سایتم ناراحت میشه که چرا مطلبی رو که من فرستادم برداشتی و به نام خودت زدی. من سر این موضوع میخواستم با اکانت خود کاربر وارد شم و ویرایش کنم تا نام ارسال کننده تغییر نکنه . سره همین مشکل من این سوال رو مطرح کردم .
کسی راه حلی برای این مشکل داره ؟
سلام
فكر ميكنم منظور شما رو متوجه شده باشم!
قسمت پاراگرافها براي اينجور مسائل تعبيه شده ديگه. يه نگاه بكن خودت به جواب ميرسي.
توي اون قسمت ميتونيد نام نويسنده رو هم تعيين كنيد.(تا اونجايي كه يادمه)
هميشه راهي هست. به فكر راه منطقي باشيد هميشه.
نيكبخت باشيد.
لازم هستش كه تصحيح كنم. كلمه پاراگراف اشتباهي تايپ شده و پاسخ را دقيقتر عرض ميكنم.
در قسمت پارامترهاي محتوايي كه تغيير داديد، در كليد كنترلي(tab منظور هستش) "انتشار" گزينه "نام مستعار نويسنده" به همين منظور در نظر گرفته شده است.
نيكبخت باشيد.
** دو پست شما یکی شد
تا اونجایی که من میدونم در مامبو 4.6.5 این مشکل حل شده و نام نویسنده با ادیت ادمین تغییر نمی کنه.
اما در 4.6.2 برای اینکه این مشکل پیش نیاد ویرایش مطلب حتما باید از طریق پشت صحنه ادمین انجام بشه و نه از قسمت ویرایش زیر هر مطلب.
میشه یه کم بیشتر توضیح بدید یا حداقل یه لینک آموزش برای اینکار روی مامبو 4.6.2 بگذارید.
با كدوممونيد؟! - من يا دوست خوبم ميثم !؟
با پسر مهربون :D