جایگزینی یک سایت با مامبو؟
من قبلا یک سایت طراحی کردم اما حالا میخوام به جای اون از مامبو استفاده کنم می خواستم بدونم اگه مامبو رو نصب کنم خود به خود جایگزین سایت قبلی میشه یا حتما باید اطلاعات قبلی رو پاک کنم اگه به پاک کردن نیازی نیست کجای سایتم باید مامبو رو آپلودش کنم ؟؟؟؟
در ضمن سایت قبلیم database نداره و کاملا استاتیکه.
پاسخ : جایگزینی یک سایت با مامبو؟
سلام
شما ميتونيد مامبو رو در يك پوشه جديد نصب كنيد. اما بايد ريدايركت كنيد تا كاربران مستقيماً به مامبو منتقل شوند.
يك راه ديگه هم داريد كه اين بهتره : تمام محتويات سايت قبلي رو در يك پوشه منتقل كنيد و مامبو رو در ROOT هاست خود بريزيد و نصب كنيد، با اين روش نيازي به ريدايركت نيست.
نيكبخت باشيد.
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=16931.msg89990#msg89990 date=1223797205]
سلام
شما ميتونيد مامبو رو در يك پوشه جديد نصب كنيد. اما بايد ريدايركت كنيد تا كاربران مستقيماً به مامبو منتقل شوند.
يك راه ديگه هم داريد كه اين بهتره : تمام محتويات سايت قبلي رو در يك پوشه منتقل كنيد و مامبو رو در ROOT هاست خود بريزيد و نصب كنيد، با اين روش نيازي به ريدايركت نيست.
نيكبخت باشيد.
[/quote]
الان تمام محتویات سایت قبلیم توی یک فولدره و لی پوشه های www , db , ...هم همشون توی همون فولدرن اونا اگه همونجا باشن عیب نداره؟؟
سلام
شما بايد مامبو رو در پوشه www نصب كنيد تا مستقيماً با وارد كردن آدرس سايتتان وارد سايت شويد.
داخل پوشه www ميتونيد هزاران فايل بجز هسته مامبو داشته باشيد. مشكلي براي مامبو پيش نمياد اما براي پيدا كردن فايلها در آينده برايتان مشكل پيش مياد.
محتويات پوشه www را داخل يك پوشه كه ايجاد ميكنيد منتقل كنيد و سپس فايل مامبو رو توي www اپلود كنيد و سپس اكستركت كنيد.
براي اين ميگن داخل يك پوشه بريزيد كه 1-فايلهاي تكراري و احتمالاً هم نام بر روي هم اوررايت نشن. 2-فايلهاي سايت استاتيك شما با مامبو قاطي نشه.
براي مامبو و عمكلرد آن در آينده هيچ تفاوتي نخواهد كرد كه شما چكار كنيد. اما بهتره كه از همين ابتدا هاست خود را تمييز كنيد.
نيكبخت باشيد.
واقعا از راهنماییت ممنونم دوست عزیز
تا حالا خیلی بهم کمک کردی
تا اونجایی که من فهمیدم پسرمهربون مشکل این آقا نیست که شما میگی!
دویاره سوالشون رو بخونید..............
یا علی
ميشه شما توضيح بديد مشكلشون چيه؟! من اينجوري متوجه شدم!
البته اينم فهمه منه شايد منم دارم اشتباه ميكنم
ايشون با سي ام اس تا حالا كار نكردند و فقط سايت HTML داشتند
نقل قول:
در ضمن سایت قبلیم database نداره و کاملا استاتیکه.
حالا ايشون فكر ميكنن با نصب مامبو سايت قبليشون اتوماتيك تبديل به سايت جديد خواهد شد و نيازي به ورود اطلاعات جديد توي اين سايت جديد نيست
اگه منظور Amircool اين نبود من پيشاپيش معذرت ميخوام....
يا علي
فكر نميكنم منظور دوستمون اين بوده باشه!
اما ممنون از تذكري كه دادي.
دوست عزيز منظور شما اين بود كه همون سايت استاتيك بر روي مامبو سوار بشه؟!
سلام دوستان عزیز:
ببینید من قبلا با html یک سایت استاتیک ساختم و فرستادم روی سرور. اما الان میخوام یک سایت جدید با cms داشته باشم نه اینکه همون سایت قبل رو با cms بیارم بالا!
پسر مهربون فرمودن من بهتره هسته مامبو رو توی www آپلود و اکسترکت کنم!
اما سوال من اینه که اگه این کار رو بکنم سایت قبلی خود به خود down میشه و theme مامبو جایگزین میشه؟؟؟؟
سرور از کجا میفهمه که باید کدومو قرار بده؟
در ضمن دوستان عزیز من در زمینه مامبو و cms کاملا بی تجربه هستم، اگه میشه در سطح پایین توضیح بدین که بفهمم!!!