سلام
من میخام بعضی ترجمه هارو تو فایل های .po تغییر بدم ولی این تغییر ها رو سایت اعمال نمیشن و اثری ندارن! چرا؟ میتونین راه حلی به من بدین؟ ممنونم.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من میخام بعضی ترجمه هارو تو فایل های .po تغییر بدم ولی این تغییر ها رو سایت اعمال نمیشن و اثری ندارن! چرا؟ میتونین راه حلی به من بدین؟ ممنونم.
سلام
ميشه بيشتر توضيح بديد. من تا حالا فايلهاي po رو مشاهده نكردم.
اگر امكانش هست بفرماييد اين فايلها در كجاي بسته هستند؟!
اگر منظورتون متون موجود در سايت هستند ميتونيد به مديريت ترجمه مراجعه كنيد و متون مورد نظر رو سفارشي كنيد.
نيازي به تغييرات دستي در فايل ترجمه نخواهيد داشت.
نيكبخت باشيد.
سلام. همونطور كه پسر مهربون گفت لازم نيست به صورت دستي فايل هاي زبان را تغيير بديد و مي تونيد اين كار را از طريق بخش مديريت ترجمه در مديريت مامبو انجام بديد (البته بعد از ذخيره كردن حتما دكمه ي بروزرساني را هم بزنيد تا فايل زبان بروز شوند)
اگر هم مايل به تغيير دستي در فايل هاي زبان بوديد (po.) مي تونيد اون ها را با يه اديتور (note[ad يا هر چيز ديگه اي كه مي خواهيد) باز كنيد و ويرايش كنيد.
يــــــــــــــــــاعــــ ـــــــــــــلي
راستی یه نکته ، ظاهرا این فایل های po فایل های کامپایل شده هستند، این جور که آقای سیادتی یه زمانی گفتند ، برای کامپایل فایل های ترجمه و تبدیل اون ها به فایل po منابع زیادی از سرور نیاز هست و معمولا سرور ها نمی کشند ، پس یا مستقیم فایل po رو ویرایش کنید و یا اگه می خواید از مدیریت ترجمه ها این کار رو بکنید برید روی لوکال این کار رو بکنید بعد فایل po کامپایل شده رو به هاست انتقال بدید...
سلام
این فایلها تو language\fa_IR هستند. از راهنمایی هاتون ممنونم.
یا علی