مشک در لود قالب سایت- ضروری
سلام
امروز سایتم با مشکل زیر روبروست
اولا که وقتی رفتم تو سایت با پیغام قالب لود نمیشود رو برو شدم
وقتی رفتم تو قسمت مدیریت همه قالبا به جز قالبی که رو خود مامبو از اول بود (پیشفرض)
این پیغام به جاشون بود Warning: fopen() [function.fopen]: SAFE MODE Restriction in effect. The script whose uid is 627 is not allowed to access /home/cdarzoon/public_html/templates/akowinterportal/templateDetails.xml owned by uid 99 in /home/cdarzoon/public_html/administrator/includes/admin.php on line 43
حالا چیکار کنم
؟
لطفا کمک کنید
پاسخ : مشک در لود قالب سایت- ضروری
سلام. ببینید توی هاستتون تغییری ایجاد شده؟
مثلا safe mode روشن شده باشه ...؟
یــــــــــــــــاعــــــ ــــــــلی
بگید safe mode رو خاموش کنن
یاعلی
سلام دوستان
ممنون که سریعا به من جواب دادید
درست بود مشکل همون Safe mode بود که خاموش کردن
ولی طرف گفت که اینجوری راحت هک میشه و در مورد مامبو هم گفت از نظر امنیت و مدیریت صفره
حالا شما حرفشو قبول دارین یا نه ؟
بازم ممنون
خنده دار ترین حرفی بود که تا به حال زده شدبه شما
دوست عزیز روی مامبو سرور اکثر سایت ها مامبو هستند و همه هم با پیش فر ضهای مامبو سازگار و هنوز سایتی برای سورس و سایت هک نشده است
موفق باشید
من به مامبوسرور كاري ندارم و تا حالا خودم ازشون هاست نگرفتم!
اما اين رو بگم كه من از 5 ميزبان مختلف و مطرح و بسيار پر هزينه ايراني و اروپايي و آمريكايي هاست تهيه ميكنم و همه اين هاستينگها safemode رو خاموش ميزارن!
تا بحال هم 170 سايت با مامبو راه اندازي كردم كه حتي يكي از اين سايتها رو هك نكردن!
حالا اونا ميگن اينجوريه ديگه حتماً بايد تحقيق كنيد ببينيد آيا خودشون cms تجاري دارن كه اينجوري ميگن يا مشكلي در هاستشون هست كه ...! در هر صورت شما سعي كنيد ديگر cms ها رو هم ببينيد كه بايد safemode خاموش باشه!
همه جمله هام هم كه تعجبي شد. يه علامت تعجب هم روي سرم اومد!