استفاده از فایل هایphp در سایت
با سلام
من چند تا فایل php دارم که به هم مربوطند و کارهای خاصی را انجام می دهند و البته از بانک اطلاعاتی هم استفاده می کنند می خواستم بدانم چگونه می توانم از این فایل ها در سایتم استفاده کنم مامبو را روی لوکال نصب کرده ام آیا در مامبو چنین امکانی وجود دارد؟ اگر دارد لطفا توضیح دهید چگونه این فایل ها را روی سایتم (مامبو) قرار دهم ؟
با تشکر
پاسخ : استفاده از فایل هایphp در سایت
سلام - خوش آمديد
توسط يك ماژول. البته ميتونيد از wrapper هم استفاده كنيد.
همچنين اگر به كدنويسي و api mambo آشنا باشيد ميتونيد كاراي ديگه هم بكنيد.
هيچ كاري نشد نداره. كمي انگيزه و تلاش كافيست.
خیلی ممنون از پاسختون
اگر بخوام از ماژول استفاده کنم میتونید راهنماییم کنید . (اول به بخش مدیریت میرم _سپس ماژول ها_سپس ماژول های بخش مدیریت . حالا فایل هام رو چه طوری اونجا قرار بدهم ؟)
چون فایل هام زیاد هست می تونم با پوشه اش قراردهم؟
با تشکر
اگر فايلها پيوسته باشه و پست به صفحه ديگه نياز باشه يا اينكه include و ... بخواد نميشه. فقط يك صفحه رو ميتونيد در ماژول ايجاد كنيد. همين!
اگر بخواهيد ميتوانيد يك كامپوننت ايجاد كنيد. (كمي php و آشنايي كامل با API Mambo لازمه كار هستش)
اما شايد بتونيد از wrapper استفاده كنيد. (يك امكان در مامبو هستش كه ميتونيد يك صفحه خارج از سايت رو درونش قرار بديد و ... .
خیلی ممنون از توجهتون
می توانید بگوییید چگونه می توان با wrapper کار کرد؟ و اصلا کجا هست؟
باز هم سپاسگزارم
به مديريت منوها بريد و يك منوي جديد ايجاد كنيد.
از قسمت گوناگون، لينك آور رو انتخاب كنيد و ... .
توسط اين منو ميتونيد يك iframe در سايت خودتون ايجاد كنيد.
متاسفم من در مامبو تازه کار هستم .من یک منو جدید درست کردم اما قسمت گوناگون و لینک آور را پیدا نکردم در ضمن اصلا نمی دونم iframe چی هست search هم کردم اما چیز مفیدی پیدا نکردم. مشکل من این هست که فقط می خوام فایل های php ام را که کارهای خاصی انجام می دهد را در قالب cms قرار دهم تا سایت بهتری شود. شنیده بودم کار با cms ها خیلی آسان است اما نمی دانم چرا برای من آسان نیست. فکر می کنم با wrapper باید کار کنم اما نمی دانم چطوری.
لطفا راهنماییم کنید متشکرم
شما بايد ابتدا با اساس مامبو و يا هر مديريت محتوايي آشنا بشيد.
بهتره كه به آموزشهاي سايت سري بزنيد و مخصوصاً مامبوچيست؟ رو بخونيد كه خيلي به شما كمك خواهد كرد.
----------------------
پس از رفتن به منوها (مثلاً منوي كاربري) در بالا/چپ صفحه گزينه جديد رو بيابيد و كليك كنيد. سپس در سمت راست/پايين گوناگون و لينك آور را خواهيد ديد!
آقای پسر مهربون از راهنمایی هایتان بسیار سپاسگزارم