کامپوننت چند زبانه کردن سایت
با سلام
و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز
چند سوال در باره چند زبانه کردن سایت داشتم
ورژن Nokkaew1.6.2 را روی 4.6.5 نصب کردم و مشکل خواصی نبود
1- در لوکال با استفاده از wamp از این کامپوننت استفاده مکنم بعضی وقتا بعضی از قسمت های
خود مامبو en میشه و بعضی وقتها نمیشه خودم هم نفهمیدم چرا ؟؟؟
2- در مورد چپ به راست و راست به چپ کمی مشکل دارم
از دستوراتی که در انجمن جستجو کردم به نتیجه رسیدم و دو تا فایل css درست کردم و همه چیز درسته
فقط مشکلم اینجاست که من از swmenufree استفاده مکنم و زیر منو های اون در فارسی باید به سمت چپ باز بشه و در انگلیسی باید به سمت راست باز بشه.
خوب مسلما در فارسی مشکلی ندارم ولی در انگلیسی زیر منو ها از صفحه میزنه بیرون
چه کار کنم که در حالت انگلیسی جهت زیر منو ها عوض بشه
آیا راهی هست؟؟؟؟؟
با تشکر
پاسخ : کامپوننت چند زبانه کردن سایت
باید توی کامپوننت swmenu هم تغییر بدید و اون رو دو حالته کنید .
اگه فارسی بود
.....
در غیر این صورت
....
[quote author=zomorod link=topic=17449.msg92873#msg92873 date=1226181299]
1- در لوکال با استفاده از wamp از این کامپوننت استفاده مکنم بعضی وقتا بعضی از قسمت های
خود مامبو en میشه و بعضی وقتها نمیشه خودم هم نفهمیدم چرا ؟؟؟
[/quote]
در باره این مورد چی کسی چیزی نمیدونه
در مورد اول ، والا منم روی لوکال مشکل این جوری باهاش داشتم ، اما روی هاست تست نکردم تا حالا...
خوب منو هم که مشخصه دیگه ، همون طور که گفتم ، همون جوری که قالب رو دو زبانه کردید ، این رو هم دو زبانه کنید ، دو تا css هم برای این کامپوننت می خواید ، css دوم رو خودتون از روی اولی بسازید...
فکرمی کنم با css نیست با جوا اسکریپت با ید تنظیم بشه
و تنظیمات این کامپوننت روی دیتا بیسش ذخیزه میشه
برا همینه نمیدو نم چی کار کنم
سلام
مستر فیروزمندان می تونید در این زمینه کمک کند
با تشکر
از اساتید کسی نیست کمک کنه
** پست های شما یکی شد
سلام
کسی در این مورد که گفتم می تونه کمک کنه ؟
یک سوال دیگه
با این کامپوننت میشه کاری کرد که محتوا در قسمت فارسی باشه ولی در انگلیسی نباشه ؟
من می خوام  این دو زبان از هم جدا باشن
آیا کامپوننت قوی تری هست که بشه همه چیز را حتی موقعیت ماژولها و تفکیک کامل دو زبان را انجام بده ؟
برای حل مشکل راست به چپ و چپ به راست در swmenu  و کامپوننت چند زبانه Nokkaew1.6.2 مراحل زیر را انجام دهید
فایل  modules\mod_swmenufree\functions.php را باز کرد در خط 425 کد های زیر را حذف کنید
کد:
if($swmenufree['orientation']=="horizontal/down"){
$str.= "var ms = new TransMenuSet(TransMenu.direction.down, ".$swmenufree['level1_sub_left'].",".$swmenufree['level1_sub_top'].", TransMenu.reference.bottomLeft);\n";
}elseif($swmenufree['orientation']=="horizontal/up"){
$str.= "var ms = new TransMenuSet(TransMenu.direction.up, ".$swmenufree['level1_sub_left'].", ".$swmenufree['level1_sub_top'].", TransMenu.reference.topLeft);\n";
}elseif($swmenufree['orientation']=="horizontal/left"){
$str.= "var ms = new TransMenuSet(TransMenu.direction.dleft, ".$swmenufree['level1_sub_left'].",".$swmenufree['level1_sub_top'].", TransMenu.reference.bottomRight);\n";
}elseif($swmenufree['orientation']=="vertical/right"){
$str.= "var ms = new TransMenuSet(TransMenu.direction.right, ".$swmenufree['level1_sub_left'].", ".$swmenufree['level1_sub_top'].", TransMenu.reference.topRight);\n";
}elseif($swmenufree['orientation']=="vertical/left"){
$str.= "var ms = new TransMenuSet(TransMenu.direction.left, ".$swmenufree['level1_sub_left'].", ".$swmenufree['level1_sub_top'].", TransMenu.reference.topLeft);\n";
}elseif($swmenufree['orientation']=="vertical"){
$str.= "var ms = new TransMenuSet(TransMenu.direction.right, ".$swmenufree['level1_sub_left'].", ".$swmenufree['level1_sub_top'].", TransMenu.reference.topRight);\n";
}elseif($swmenufree['orientation']=="horizontal"){
$str.= "var ms = new TransMenuSet(TransMenu.direction.down, ".$swmenufree['level1_sub_left'].", ".$swmenufree['level1_sub_top'].", TransMenu.reference.bottomLeft);\n";
}
و این کد ها را به جای آن قرار دهید
کد:
if(mosIsRTL()==true) {
$str.= "var ms = new TransMenuSet(TransMenu.direction.down, ".$swmenufree['level1_sub_left'].",".$swmenufree['level1_sub_top'].", TransMenu.reference.bottomLeft);\n";
$str.= "var ms = new TransMenuSet(TransMenu.direction.up, ".$swmenufree['level1_sub_left'].", ".$swmenufree['level1_sub_top'].", TransMenu.reference.topLeft);\n";
$str.= "var ms = new TransMenuSet(TransMenu.direction.dleft, ".$swmenufree['level1_sub_left'].",".$swmenufree['level1_sub_top'].", TransMenu.reference.bottomRight);\n";
$str.= "var ms = new TransMenuSet(TransMenu.direction.left, ".$swmenufree['level1_sub_left'].", ".$swmenufree['level1_sub_top'].", TransMenu.reference.topLeft);\n";
$str.= "var ms = new TransMenuSet(TransMenu.direction.down, ".$swmenufree['level1_sub_left'].", ".$swmenufree['level1_sub_top'].", TransMenu.reference.bottomLeft);\n";
}
} else {
}
}
*توجه : داشته باشید که تنظیمات swmenu  در حالت TransMenu و vertical/left می باشد
با تشکر از دوستانی که همکاری کردن
یا حق
سلام
یک سوال دیگه
با این کامپوننت میشه کاری کرد که یک محتوا در قسمت فارسی باشه ولی در انگلیسی نباشه ؟
من می خوام این دو زبان از هم جدا باشن
آیا کامپوننت قوی تری هست که بشه همه چیز را حتی موقعیت ماژولها و تفکیک کامل دو زبان را انجام بده ؟
اگه هست چه نام داره وآیا با مامبو هماهنگ هست ؟
****** پست های شما یکی شد
سلام
اصلا نیازی به ادیت کدهای این کامپوننت نبود .
شما در swmenu دو منو مختلف یکی rtl و یکی ltr ایجاد میکردید .
سپس هر یک از این ماژولها رو به عنوان مثال در موقعیت user10 و موقعیت user12 ست میکردید .
یعنی
ماژول منو rtl == موقعیت user10
ماژول منو ltr == موقعیت user12
بعد در قالب یک شرط قرار میدادید که اگر direction == RTL هست موقعیت user10 رو لود کنه در غیر اینصورت موقعیت user12
به همین سادگی
یا علی
سلام
خیلی ممنون
روش شما بسیار ساده تر لطف کردین پاسخ دادین مستر فیروزمندان
به فکرمن نرسیده بود
مستر عزیز درباره سوال دیگه من هم توضیح میدین
آیا با این کامپوننت میشه محتوا های فارسی و انگلیسی از هم جدا باشه ؟
به طور مثال : من مطلبی دارم که اصلا لازم نیست در انگلیسی باشه یا برعکس
حتی در منو ها نمی خوام تمام منوها و مطالب ترجمه بشه
آیا این کامپوننت این قابلیت را داره ؟
آیا کامپوننت بهتری و قوی تری هم هست ؟
با تشکر
من هم از این منو در سایت دو زبانه با همین کامپوننت هایی که فرمودید استفاده کردم ولی دیدم که در IE7 وقتی زبان سایت انگلیسی میشه آیتم های سطح اول منو و نه زیر منوها...(اونهایی که ترجمه انگلیسیشون موجود هست)دیگه نمایش داده نمیشه!!!در حالی که در firefox همه چیز درست بود.
شما هم چک کنید ببینید این مشکل کلیه یا فقط برای من پیش اومده.من که بخاطر همین swmenuefree رو از رو سایتی که دارم میسازم برداشتم.