نمايش ماژول براي هر مجموعه
سلام
فرض كنيم يك بخش به نام A درست كرديم و سه تا مجموعه به نام هاي b و c و d هم تو اين بخش به وجود مياريم . حالا چه كاري بايد انجام بدم كه جديدترين هاي هر بخش و مجموعه تو قسمت خودش تو يكي از ماژولهايي كه ميخوام منتشر بشه.
من اين كارو انجام دادم :
اول مجموعه هاي b c d را زير منوي ، منوي اصلي انتخاب كردم ( جدول - مجموعه مطالب )
بعد تو ماژول جديدترين اخبار شناسه بخش و مجموعه رو وارد كردم و تو كادري كه صفحه نمايش دادن ماژول رو تعيين ميكنه ، مثلا b رو انتخاب كردم .
البته يك ماژول جديدترين اخبار هم براي بخش A درست و منتشر كرده بودم ( كه فقط تو صفحه بخش A نمايش داده بشه )
موقع نمايش سايت صفحه بخش A ، ماژول درست نمايش داده ميشه ولي تو مجموعه b باز هم جديدترين هاي كل بخش A نمايش داده ميشه ، نه جديدترين هاي مجموعه b
راهي هست كه بتونم اين كارو انجام بدم ؟
ممنون
پاسخ : نمايش ماژول براي هر مجموعه
با سلام و با اجازه اساتید
کپی کردن اون ماژول و انتشار هر کدم در هر قسمت که دوست دارید ( با تنظمیات مختص به خودش )
وقتي ماژول جديدترين اخبار براي يك مجموعه كه در منوي اصلي به عنوان زير منو انتخاب شده ، تنظيم و اختصاص داده ميشه ، اصلا تو صفحه نمايش داده نميشه !
مثلا به تصوير زير نگاه كنيد:
[img width=640 height=394]http://i38.tinypic.com/14iq454.jpg[/img]
در كادر سمت چپ ، مجموعه مامبو و امنيت ، زير گروه بخش سوالات متداول در منوي اصلي قرار داره ( فلش قرمز )
من ماژول آخرين اخبار رو تنظيم كردم و با اسم مامبو و امنيت ( فلش آبي ) آماده انتشار در صفحه مامبو و امنيت ( تو كادر سمت چپ با هالايت آبي مشخصه ) دارم.
يك ماژول هم از نوع آخرين اخبار ( تنظيم شده ) براي صفحه بخش سوالات متداول منتشر كردم.
حالا وقتي به صفحه سوالات متداول ميرم ماژول سوالات متداول منتشر ميشه ولي تو صفحه مجموعه مامبو و امنيت ، باز هم همون ماژول سوالات متداول منتشر ميشه ، نه ماژول مامبو و امنيت
سلام
راه دیگه ای که شما دارید این هست که ماژول رو در لوکال ادیت کنید و نام اون رو تغییر بدید و نصب کنید مثلا :
mod_lastnews1
mod_lastnews2
& ...
با این کار مشکل حل میشه
** لطفا از زدن اسپم در انجمن خودداری کنید !
یا علی