خطا! لطفا خارج شده و مجددا وارد شويد.
موقعی که میخوام یه مود را حذف کنم با این پیغام روبه رو میشم:
خطا! لطفا خارج شده و مجددا وارد شويد.
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :'( :'(
مشکل جدید پس از نصب مود موضوعات مشابه:
Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home/patritiot/domains/patritiot.com/public_html/Sources/Subs-Related.php' (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home/patritiot/domains/patritiot.com/public_html/Sources/Subs-Post.php on line 1564
نه پستی ارسال میشه و نه پستی حذف میشه
** دو پست شما یکی شد
پاسخ : خطا! لطفا خارج شده و مجددا وارد شويد.
سلام.
شما از انجمن خودتون بك آپ نگرفتيد؟ اگر گرفتيد فايل Subs-Related.php رو دوباره در سورس انجمنتون كپي كنيد. اگر بك آپ نگرفتيد هم از بسته SMF خام اين فايل رو بگيريد. مشكل دوم شما به نصب بسته ايراد دار برميگرده. شما از چه مودي استفاده كرديد؟
در مشكل اولتون ، چه مودي رو قصد داريد حذف كنيد؟
[quote author=PediLP link=topic=17591.msg93554#msg93554 date=1226756698]
سلام.
شما از انجمن خودتون بك آپ نگرفتيد؟ اگر گرفتيد فايل Subs-Related.php رو دوباره در سورس انجمنتون كپي كنيد. اگر بك آپ نگرفتيد هم از بسته SMF خام اين فايل رو بگيريد. مشكل دوم شما به نصب بسته ايراد دار برميگرده. شما از چه مودي استفاده كرديد؟
در مشكل اولتون ، چه مودي رو قصد داريد حذف كنيد؟
[/quote]
اول از شما بخاطر لطفی که به بند داشتید تشکر میکنم...وبعد باید بگم...تونستم مشکلو برطرف کنم
ولی در مورد حذف مود:
من مودهای زیادی روی انجمن دارم که واقعا نمیدونم کدومشون باعث این مشکل شده......؟؟؟ :-[
خواهش ميكنم. ولي بايد در نصب هر مود دقت كنيد، چون يك مود خراب ممكنه تمام انمجن رو خراب كنه.