سلام
من مي خواهم سي اس اس را كامل ياد بگيرم ،چه كتابي بايد بخرم؟چه انتشاراتي؟مولفش كي باشه؟نامش چي باشه؟
از اعضاي انجمن تقاضا دارم تا اطلاعاتشون رو در اختيارم قرار بدهند و راهنمايي لازم را مبذول فرمايند تا كامل سي اس اس را ياد بگيرم
ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من مي خواهم سي اس اس را كامل ياد بگيرم ،چه كتابي بايد بخرم؟چه انتشاراتي؟مولفش كي باشه؟نامش چي باشه؟
از اعضاي انجمن تقاضا دارم تا اطلاعاتشون رو در اختيارم قرار بدهند و راهنمايي لازم را مبذول فرمايند تا كامل سي اس اس را ياد بگيرم
ممنون
از اینجا بهره ببرید
w3schools.com/css/
یاعلی
[quote author=nariman link=topic=17688.msg94054#msg94054 date=1227198282]
سلام
ممنون
[/quote]
کتاب 101 نکته و ترفند برای css در طراحی وب رو من خوندم و خیلی خوب بود.
مترجمش هم امیر عباس عبالعلی هست. مدیر persiacms
سلام
منم این کتاب رو خوندم . برای آغاز کار خیلی خوبه ...
اما در یک سال اخیر آموزش های آنلاین و manual های اصلی رو تجربه کردم . با اینکه زبانم خوب نیست ولی غیر قابل مقایسه هستن :o .
آدرسی که مجید جان دادن از بهترین سایت ها برای یادگیری هست . چون خیلی سریع و با مثال های خوب آموزش داده و از همه مهم تر امکان تست کردن آنلاین هم داره . O0
اگه اینترنت داری و زبانت هم در حد دبیرستان هست ( جسارت نباشه البته ! ) حتما یکبار دوره آموزشی اون سایت رو بگذرون . به سطح حرفه ای نزدیک تر میشی . 8)
موفق باشید
امیر
من که به شخصه کتاب های ترجمه رو اصلا پیشنهاد نمی کنم، به نظر من هم اگه مشکل زبان ندارید ، از همین آموزش های توی سایت ها بهره ببرید ...
اصولا کتاب خوندن آدم کلی وقت پاش می ذاره باز می بینه اونقدر که به مقدمه پرداخته به آموزش نپرداخته، معمولا هم مثال کاربردی خیلی کمی دارند...
[quote author=mr_aliagha link=topic=17688.msg94112#msg94112 date=1227221536]
من که به شخصه کتاب های ترجمه رو اصلا پیشنهاد نمی کنم، به نظر من هم اگه مشکل زبان ندارید ، از همین آموزش های توی سایت ها بهره ببرید ...
اصولا کتاب خوندن آدم کلی وقت پاش می ذاره باز می بینه اونقدر که به مقدمه پرداخته به آموزش نپرداخته، معمولا هم مثال کاربردی خیلی کمی دارند...
[/quote]
به شدت موافقم O0
آقا مجيد خيلي ممنون
از همان سايت :
w3schools.com/css
استفاده كردم
ديگه كتاب نمي خرم همين از همه بهتره
ببینید یک تجربه شخصی هست که عرض می کنم.
هر کتابی هر چند مبتدی و مقدماتی باشه، یک بار بخ هوندنش می ارزه.
استادی داشتم که می گفت، به جای اینکه ساندویچ بخرید، کتاب بخرید . به دو دلیل :
1- غذای روح هست و اون غذای جسم
2- کتاب می مونه ولی غذا نه !
می گفت ، کتاب بخرید، اصلا حتی اگر فرصت مطالعش رو ندارید... چون کتاب بهتر از چینی و کریستال هست برای دکور!
و الان حرفش رو می فهمم.
همچنین بعد از مطالعه کتاب، از مرجع ها و منبع های مختلف استفاده کنید.
یعنی با خود آموز شروع کنید، بعد هم اگر سوالی داشتید، از مرجع استفاده کنید. این مشکلی هست که خیلی ها نمی دونن چه کتابی باید انتخاب کنند و موقع خرید یا انتخاب کتاب ، به فهرست و محتویاتش توجهی ندارند ...
این نظر شخصی من بود ...
البته الان دیگه e-book بیشتر جواب می ده :D
من که به شخصه خودم ، البته نه در رابطه با این چنین اموزش هایی ، کلا می گم، از ای بوک استفاده می کنم، بعد یه نگاه سطحی بهش می کنم توی مانیتور ، بعد اون قسمت هاییش که نیاز پیدا می شه ، پرینت می کنم ، چون با مانیتور چشم آدم در میاد ( حتی بهترین LCD هاش)!!
به هر حال در رابطه با این مورد خاص ، فکر نمی کنم خیلی نیاز به هزینه کردن برای کتاب و یا حتی ای بوکش باشه ، چون tutorial های زیادی برای این جور چیزا پیدا می شه...
سلام
من كه ساندويچ نميخورم. يعني نبايد كتاب بخرم؟! :دي
من هم كتاب ميخرم و هم اينكه ايبوكها رو ميخونم و هم اينكه سايتهاي آموزشي رو كامل بررسي ميكنم. بخصوص سايتهاي مرجع رو.
از نظر زبان هم ميتونيد با يك ديكشنري خوب هيچ مشكلي نداشته باشيد به شرط اينكه يه كمي هم بلد باشيدا!
كتابهايي هم كه فارسي ميشن بد نيستن ولي به دليل اينكه مترجم هيچ اطلاعي ازش نداره نميدونه چي بنويسه!
بهتره كه كتابي رو بخريد كه ناشرش با اينكارهاش قرارداد بسته باشه.
كامروا باشيد.