سلام
دوستانی که با ویکی کار کردند و به اون تسلط کافی دارند لطفا در ادامه تاپیک اعلام همکاری کنند .
یا علی
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
دوستانی که با ویکی کار کردند و به اون تسلط کافی دارند لطفا در ادامه تاپیک اعلام همکاری کنند .
یا علی
سلام
من اين تاپيك رو تازه ديدم.
نمي دونم اينجا كه انقدر حرفه اي ها هستن اين تاپيك بي پاسخ مونده؟!
آقا محسن اگر درباره همون موضوعي كه قبلا صحبت كرديم باشه، من كه هستم ;-) .
یا علـــــــی
سلام
این دقیقا یکی از پیشنهاد های دوستان بود که در سایت مامبولرن ایجاد بشه . اما متاسفانه هیچ یک از پیشنهاد دهنده ها پا پیش نذاشتن !
در هر صورت خوشحال میشم علیرضا که در کنارمون باشی . تجربه کار با ویکی رو داری ؟
یا علی
سلام
[quote author=فیروزمندان link=topic=17728.msg96408#msg96408 date=1229235817]
اما متاسفانه هیچ یک از پیشنهاد دهنده ها پا پیش نذاشتن !
[/quote]
آقا محسن، انگاري اين ويكي اون ويكي اي كه من به شما گفتم نيست و يه ويكي ديگه است. (چي گفتم!)
آشنايي من با ويكيه ويكي پديا در حد تئوريه!
مثل كسي كه كل مكانيكي رو ياد گرفته باشه ولي تا حالا هيچ ماشيني خراب نشده باشه تا بگيره تعمير كنه!!! ؛)
(وقتي مشكلم كه قبلا به شما گفته بودم حل بشه) هستم!
یا علـــــــی
[quote author=فیروزمندان link=topic=17728.msg96408#msg96408 date=1229235817]
اما متاسفانه هیچ یک از پیشنهاد دهنده ها پا پیش نذاشتن !
[/quote]
سلام
جناب آقاي فيروزمندان درسته كه من اولين نفري بودم كه پيشنهاد دادم. ولي خوب ميدونيد كه نميتونستم كمك چنداني بكنم. انشاالله بعد از كنكور در خدمت هستم.
در ضمن عليرضا جان كار با ويكي مامبولرن هم كاري نداره. يه آموزشي رو علي كاظم زاده براش آماده كرده كه اگه يه بار بخوني يكمي هم خودت وقت بزاري كامل راه ميوفتي.
كامروا باشيد.
سلام
البته یه نگاه کوچیک به ویکی مامبولرن انداختم و فعالیت آقای علی کاظم زاده، ولی به هر حال همانطور که در پست قبلیم گفته بودم [quote author=علیرضا link=topic=17728.msg96419#msg96419 date=1229239347]
(وقتي مشكلم كه قبلا به شما گفته بودم حل بشه)
[/quote] که همان مشکل
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=17728.msg96424#msg96424 date=1229242843]
نميتونستم كمك چنداني بكنم. انشاالله بعد از كنكور در خدمت هستم.
[/quote]
یا علـــــــــــــــی