کامپوننتی برای یه سایت فروش Template ؟
سلام , میخواستم ببینم ایا کمپوننتی برای یه سایت فروش Template هست یا نه , البته منظورم فروش انلاین نیست فقط میخوام Thumbnail از template باشه و وقتی روشون کلیک میشه تصویر بزرگتر نشون داده بشه , میدونم که کامپوننتهای Gallery این قابلیتها رو کمو بیش دارن, میخواستم بدونم ایا کامپوننت دیگه هم هست, اگه گفتم کمو بیش به خاطر اینکه بعضی از template ها کاملا فلش هستن و میخوام وقتی رو thumbnail کلیک میشه template فلش پخش بشه, ممنون .
Re: کامپوننتی برای یه سایت فروش Template ؟
من یه چنین امکانی رو توی یکی از سایت های جمله دیده بودم اتفاقا در موردش توی انجمن سوال کردم و یکی از اعضای گروه معرفی کرده بود اگه یه سرچی انجام بدی حتما به تنیجه میرسی ولی چون این قبیل ماژول ها و بطور کلی اضافات فقط جزیی از خاسته ها رو برطرف میکنند و نمیتونند تمامی انتظارات یک سایت تخصصی فروش تمپلیت رو که کلی امکانات ویژه و منحصر خودش رو میخواد برطرف کنند من مجبور به نوشتن یک سیستم کاملا حرفه ای و منطبق بر فروش اینترنتی که بانک سامان هم برای کاربران ایرانی شاملش هست شدم الان نسبتا 80% پروژه تموم شده اگه خدا بخواد تا تا اواخر شهریور و اوایل مهر ماه تموم میشه و از دومینی که به همین منظور ثبت کردم شروع به بهره برداری میکنم
این رو گفتم که اگه میخوای تخصصی این امر رو دنبال کنی باید یه تصمیمی حرفه ای بگیری و درست
البته یک پورتال جزیی هم نوشتم که با اضافه کردن چند تا امکان دیگه اون چیزی هست که شما توی توضیحاتتون ذکر کردید قیمت مناسب هم میدم اگه خواستید پیغام خصوصی بدبد تا صحبت کنیم حتی امکان کاستمایز کردن این پورتال موجود هست
دوست عزیز, من همونطوریکه گفتم تصمیم برای فروش قالب ندارم, فقط میخوام این قالب هارو به بازدیدکننده نشون بدم , یه چیزی شبیه به گالری عکس که وقتی رو تصویر کوچک کلیک میشه تصویر بزرگتری از اون نمایش داده بشه با این تفاوت که خیلی از این قالبها تمام فلش هستن و گالری عکس فایلهای فول فلش رو نمایش نمیدن .
شما برای نمایش نمونه قالب های فلش میتونی به عرضه یه ScreenShut بصورت یه فایل تصویری عادی مثلا با پسوند GIF. بسنده کنی و تغییر اندازه اون با کلیک بصورت لحظه ای هم با AJAX امکان پذيره و براحتی هم با مامبو کنار میاد.
[quote author=faramarz58 link=topic=1862.msg10654#msg10654 date=1154760408]
بعضی از template ها کاملا فلش هستن و میخوام وقتی رو thumbnail کلیک میشه template¦nbsp; فلش پخش بشه, ممنون .
[/quote]
چنین کامپوننتی نداریم!
میتونید برای هر تمپلیت یک صفحه ایجاد کنید و در اون مشخصات و thumbnail اونو قرار بدید و تنظیم کنید که اگر بر روی عکس کلیک بشه یک پنجره popup باز بشه و تمپلیت فلش لود و اجرا بشه.
پیشنهادهای بقیه دوستان منظقی هست میتونید مشکلتون رو با توجه به تذکرات دوستان برطرف کنید