پاسخ : اطلاعات FTP لازم است
ببخشید چون انجمن امکان ویرایش نداده به کاربر دوبار می نویسم.
من پکیج smf 1.1.7 که پاک کردم مشکلم حل شد. چرا نمی دونم.
اگر دیگران هم همین مشکل رو دارند و با حذف پکیج 1.1.7 این مشکلشون رفع شده حتما همینجا اعلام کنند تا به simplemachines این مشکل رو گزارش کنیم
سلام
جاويد جان من نميدونم اين مشكل از نسخه 1.1.7 هست يا نه ولي از وقتي به اين نسخه ارتقا دادم اين مشكل رو ديدم .
براي حلش هم به قسمت مديريت بسته ها - تنظيمات ميرم و گزينه تعداد کمی از فایل ها را تغییر بده رو انتخاب ميكنم و بعد كه بسته مورد نظرمو نصب كردم باز به همين صفحه برميگردم و گزينه تنها فایل های استاندارد را قابل نوشتن بکن رو انتخاب ميكنم .
البته پرميشن بعضي از فايلهايي كه فكر ميكردم مرتبط هست رو تغيير دادم ولي بازم همين ارور رو ميداد و باز بايد از روشي كه گفتم استفاده كنم.
سلام دوست من.
این مشکل رو منم قبلآ مطرح کرده بودم.بعد از آپدیت به ورژن 1.1.7 این مشکل پیش میاد
و حالا منم راه حلش رو کشف کردم که خدمتتون عرض می کنم O0
ابتدا تا دیر نشده حتمآ انجمن خودتون رو آپدیت کنید وگرنه سریعآ هک میشید!!!
پس از آپدیت ورژن،شما در کنترل پنل هاستتون به محل پوشه ی نصب بسته های انجمن میرید،حالا یکی بسته که می خواهید نصب کنید رو اجرا کنید،خوب با پیغام روبرو میشید درسته؟
حالا در پنجره ی محل نصب بسته یکی رفرش بزنید و متوجه میشید که یک پوشه ی جدید به نام temp ظاهر میشه،سطح دسترسی آن را بالا ببرید تا همه چیز ok میشه :-X
موفق باشید.
آقا هر کاری که تو این انجمن بیان شده بود انجام دادم ولی بازم میگه : خطا! لطفا خارج شده و مجددا وارد شويد.
من چیکار کنم !؟ تورو خدا راهنمایی کنید.
در ضمن من با cute ftp به ftp سایتم کانکت میشم . نمیدونم مشکل از کجاست ! راستی داشت یادم میرفت ، برای پاک کردن پکیج 1.1.7 هم با این ارور مواجه میشم. :'(