سلام
چرا بيشتر سايتهاي دانلود فايلهايي كه براي دانلود ميزارن در ساب دايركتوري قرار ميدن
ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
چرا بيشتر سايتهاي دانلود فايلهايي كه براي دانلود ميزارن در ساب دايركتوري قرار ميدن
ممنون
سلام
براي اينكه سرورهاشون متفاوته.
اگر دقت كنيد اكثرشون توي ساب دامينشون يك هاست ديگه رو استفاده ميكنن و هاستي كه سايت ديده ميشه رو براي آپلود استفاده نميكنن!(اين موضوع رو از چنتا از اين مديران مطلع شده بودم)
البته شايد دلايل خاصي براي خودشون هم داشته باشن! بهتر نيستش از خودشون جويا شويد؟!
كامروا باشيد.
سلام. فکر کنم احتمالا یکی از دلایلش دسته بندی و نظم فایل های روی هاست هست. ;)
در ضمن اگر اسم دایرکتوری ها و فایل ها را هم متناسب و مرتبط انتخاب کنند، Human readable میشه و شاید اگه موتور های جستجو Url فایل ها را هم ایندکس کنند، از نظر SEO و SEF هم کمک کنه.
یـــــــــــــــــــاعـــ ـــــــــــــــلی
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=18029.msg95913#msg95913 date=1228845142]
البته شايد دلايل خاصي براي خودشون هم داشته باشن! بهتر نيستش از خودشون جويا شويد؟!
[/quote]
سلام
ممنون نه بابا خودشون كه به اين راحتيها دلايلشو نميگن
زياد مهم نيست گفتم اگر براي سرور خوبه اين كار رو بكنيم
ممنون
سلام
شما روی کامپیوترتون همه فایلها رو فله ای توی درایو قرار میدید ؟ یا بر اساس خاصی فولدر هایی میسازید و فایلها رو درون این فولدرها قرار میدید ؟
یکی از مهمترین دلیل ها نظم بیشتر هست .
البته این موضوع بیشتر سلیقه ای است ...
یا علی
[quote author=فیروزمندان link=topic=18029.msg95973#msg95973 date=1228888797]
سلام
شما روی کامپیوترتون همه فایلها رو فله ای توی درایو قرار میدید ؟ یا بر اساس خاصی فولدر هایی میسازید و فایلها رو درون این فولدرها قرار میدید ؟
[/quote]
سلام آقاي فيروزمندان
نه منظورم اين نبود كه چرا توي فولدرهاي جدا ميزارن ؟
منظورم اين بود كه چرا توي ساب دمين ميزارن نه توي فولدرهاي خود هاست
در هر صورت ممنونم
يا علي
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=18029.msg95913#msg95913 date=1228845142]
سلام
براي اينكه سرورهاشون متفاوته.
اگر دقت كنيد اكثرشون توي ساب دامينشون يك هاست ديگه رو استفاده ميكنن و هاستي كه سايت ديده ميشه رو براي آپلود استفاده نميكنن!(اين موضوع رو از چنتا از اين مديران مطلع شده بودم)
كامروا باشيد.
[/quote]
یکی از دلایلش رو دوستمون اشاره کرد .
دلیل دیگه ای به ذهنم نمیرسه ... بیشتر میشه گفت سلیقه ای است ...
یا علی
سلام
آقا ابراهيم ببين يه چيز ديگه هم الان به خاطرت ازشون سوال كردم.
اگر فايلها رو در آدرس اصلي سايت قرار بديم نميتونيم مديريت خوبي بر روي پهناي باند داشته باشيم و اگر پهناي باند سرور تمام بشه نميتونيم سايت رو آنلاين داشته باشيم براي همين هاستها رو مجزا ميزاريم يا اينكه از يك هاست در دو ساب دامين استفاده ميكنيم كه بتونيم در مواقع ضروري كليه فايلها رو قفل كنيم و هاست آپلود رو متوقف كنيم.
البته يه موضوعي هم گفت كه هر پوشه رو براش پهناي باند مخصوص تعريف ميكنيم و ... كه ديگه بايد بريد ياد بگيريد و دلايلش رو خودتون كشف كنيد.
در كل توضيحاتي هم در رابطه با گوگل و موتورهاي جستجوي ديگه و رنك و ... داده كه به نظرم اگر ميخواهيد اينكار رو شروع كنيد شما هم چنين كاري انجام دهيد.
يادتون هم باشه كه كاري كنيد كه نام فايلها هم مرتب باشه تا ... .
در هر صورت يادتون باشه كه اونا تجربشون بيشتر هستش و بهتره كه راهي كه اونا رفتن رو شما مستقيم طي كنيد تا موفق بشيد.
البته خيلي چيزاي ديگه هم هست كه ديگه طبيعتاً به من هم نميگه كه دوستشم!
كامروا باشيد.
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=18029.msg96019#msg96019 date=1228911635]
سلام
آقا ابراهيم ببين يه چيز ديگه هم الان به خاطرت ازشون سوال كردم.
اگر فايلها رو در آدرس اصلي سايت قرار بديم نميتونيم مديريت خوبي بر روي پهناي باند داشته باشيم و اگر پهناي باند سرور تمام بشه نميتونيم سايت رو آنلاين داشته باشيم براي همين هاستها رو مجزا ميزاريم يا اينكه از يك هاست در دو ساب دامين استفاده ميكنيم كه بتونيم در مواقع ضروري كليه فايلها رو قفل كنيم و هاست آپلود رو متوقف كنيم.
البته يه موضوعي هم گفت كه هر پوشه رو براش پهناي باند مخصوص تعريف ميكنيم و ... كه ديگه بايد بريد ياد بگيريد و دلايلش رو خودتون كشف كنيد.
در كل توضيحاتي هم در رابطه با گوگل و موتورهاي جستجوي ديگه و رنك و ... داده كه به نظرم اگر ميخواهيد اينكار رو شروع كنيد شما هم چنين كاري انجام دهيد.
يادتون هم باشه كه كاري كنيد كه نام فايلها هم مرتب باشه تا ... .
در هر صورت يادتون باشه كه اونا تجربشون بيشتر هستش و بهتره كه راهي كه اونا رفتن رو شما مستقيم طي كنيد تا موفق بشيد.
البته خيلي چيزاي ديگه هم هست كه ديگه طبيعتاً به من هم نميگه كه دوستشم!
كامروا باشيد.
[/quote]
سلام
نكته خيلي مهمي رو گفتيد
اما اين كار هم مشكلات خودشو داره چرا كه ديگه سي ام اس يا پرتال اصلي نميتونه روي فايلها كنترلي داسته باشه
مثلا همين سيستم مدريت دانلود اس ام اف ديگه نميتونه مديريتي روي اين فايلها داشته باشه
درست نميگم؟
بهتر نيست از داخل خود سي ام اس اين كار انجام بشه؟
ممنون
آیا به بک آپ گیری مربوط نمیشه ؟ مثلا بخوان حجم قسمتی که مطالب اصلی هست کمتر باشه که بشه راحت تر بک آپ گرفت ؟ البته من تاحالا با ساب دومین کار نکردم ، شاید چیزی که گفتم غلط باشه