سلام
چه طوری میشه کاری کرد که مثلا مامبو بر روی یک هاست نصب باشه و فایل های دانلود از هاست دیگر؟
ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
چه طوری میشه کاری کرد که مثلا مامبو بر روی یک هاست نصب باشه و فایل های دانلود از هاست دیگر؟
ممنون
سلام
ساب دامين براي اينكاراست. (ميتونيد يه هاست ديگه بهش معرفي كنيد)
از سرور هاستينگ بخواهيد براتون انجام بدن.
كامروا باشيد.
سلام
فقط مسوول سرور میتونه این کار را بکنه خودم نمی تونم ساب دومین رو پیوند بدم به یه هاست دیگه؟
سلام
من تا حالا سروري نديدم كه چنين امكاني به كاربر بده. بهتره كه از خودشون سوال كنيد تا بهتون راهنمايي كنن.
(قديما بعضي از سرورها اينكار رو باز ميزاشتن و ميشد شخصاً تنظيم كرد. ولي نميدونم چرا ديگه نميزارند)
كامروا باشيد.
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=18131.msg96549#msg96549 date=1229363150]
سلام
من تا حالا سروري نديدم كه چنين امكاني به كاربر بده. بهتره كه از خودشون سوال كنيد تا بهتون راهنمايي كنن.
(قديما بعضي از سرورها اينكار رو باز ميزاشتن و ميشد شخصاً تنظيم كرد. ولي نميدونم چرا ديگه نميزارند)
كامروا باشيد.
[/quote]
سلام
مامبو سرور این امکان در اختیار کاربرانش قرار نمی ده؟
(اگر این امکان رو برای کاربرنش نمی ده، فعالش کنه خیلی خوب می شه ها!)
یا علـــــــی
سلام
علیرضا جان با پشتیبانی تماس بگیر اگر رو مامبوسرور هستی :)
آقای پیروزمان، شما هم اگر فقط مشکلتون فایل های دانلودی هست، هیچ مشکلی نداره که سایتتون رو یه سرور بیاد بالا، یه دومین دیگه رو یه سرور دیگه پارک کنید(یا با IP آدرس بدید) و فایل هاتون رو اونجا آپلود کنید، اینور تو مطالبتون لینک بدید :) به سادگی
یا علی علیه السلام
[quote author=علیرضا link=topic=18131.msg96562#msg96562 date=1229368908]
سلام
یا علـــــــی
[/quote]
تا اونجا که بنده اطلاع دارم خیر!
اما باز هم بهتر هست خود آقای فیروزمندان به این مورد پاسخ بدن.
شاید از شما خوششون بیاد :D
یا علی
[quote author=علیرضا link=topic=18131.msg96562#msg96562 date=1229368908]
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=18131.msg96549#msg96549 date=1229363150]
سلام
كامروا باشيد.
[/quote]
سلام
یا علـــــــی
[/quote]
سلام
فكر نميكنم ارسال يه درخواست كار خيلي سختي باشه. ضعيفترين هاستينگها هم ديگه اين مورد رو 24 ساعته براتون انجام ميدن ديگه مامبوسرور كه جاي خود داره. اين توانايي رو كسي كه دومينتون رو ثبت كرده داره. در واقع ربطي به خود هاستينگ نداره و براي ساب دومينتون عين دامين بايد dns ست كنيد و ... .
ولي اينكه داخل پنل كاربري شما چنين چيزي رو بزارن فكر نميكنم صحيح باشه، يك بنده خدايي ازش سوال كردم گفتش كه زماني كه گذاشته بوديم هر روز برامون مشكل تراشي ميشد و .... .
كامروا باشيد.
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=18131.msg96575#msg96575 date=1229382051]
اين توانايي رو كسي كه دومينتون رو ثبت كرده داره. در واقع ربطي به خود هاستينگ نداره و براي ساب دومينتون عين دامين بايد dns ست كنيد و ... .
[/quote]
خیر .این مورد ربطی به کنترل پنل دامنه نداره. این مورد به هاستینگ مربوط میشه.
کلیه تنظیمات مربوط به زیر دامنه از طریق خود هاستینگ انجام میشه.
یا علی.
همین رو منظورم هستنقل قول:
اين توانايي رو كسي كه دومينتون رو ثبت كرده داره. در واقع ربطي به خود هاستينگ نداره و براي ساب دومينتون عين دامين بايد dns ست كنيد و ... .
من کنترل پنل دومینم دستم هست اومدم یه آزمایش کردم به جای اینکه دوتا دی ان اس هاستی اصلی را بزارم 4 تا دی ان اس ست کردم
یعنی:
ns1.hosting1.com
ns2.hosting1.com
ns3.host.ir
ns4.host.ir
این ها دی ان اس های واقعی نیست ها مثال زدم
مثلا شما فرض کنید دو دی ان اس اول دی ان اس های اصلی هاست خودم باشند که مامبو روش نصبه حالا مثلا می خواهم از دی ان اس سوم و چهارم فایل های دانلود را فراخوانی کنم این دی ان اس ها ر است کردم یه مشکلی پیش اومد
وقتی آدرس سایت رو زدم خودم فقط به سرور دوم وصل می شدم ولی افراد آنلاینی رو میدیدم که دارن از سرور اول سایتم رو مشاهده می کنند و وقتی خودم هم با ف ی ل ت ر ش ک ن سایتم را زدم از سرور اول مشاهده کردم و سالم بود ولی بدون آن فقط از سرور دوم سایتم رو میدیدم که هیچی هم توش ندارم
لطفا اگر کسی اطلاعات بیشتری داره در اختیارمون قرار بده
ممنون