سوال درمورد نصب ComBuilder یا همون comprofiler
من برنامه رو نصب کردم تا 5 مورد کارهایی که گفته بود رو هم انجام دادم ولی موارد 6 و 7 رو متوجه نمیشم. میشه راهنمایی کنید...؟
1) Install comprofiler.zip as a component
2) Install mod_comprofilerlogin.zip as a module
3) Install mod_comprofilerModerator.zip as a module (Optional Module, only needed if using moderator features)
4) Disable the Standard Mambo Login Module
5) Enable the comprofiler login module version (CB Login)
6) Add a new user menu item for the comprofiler component (this will be the users profile page)
7) Add a new user menu item as a URL and point it to index.php?option=com_comprofiler&task=usersLis t (this will be the searchable users list)
Re: سوال درمورد نصب ComBuilder یا همون comprofiler
سلام
5- شما باید یک منو در قسمت منوی کاربران ایجاد کنید
از مدیریت مامیو به قسمت / Menu / user menu برید و New رو بزنید و از صفحه باز شده Componets رو انتخاب کنید و بعد روی اسم Community Builder کلیک کنید و اسم مورد نظر رو وارد کرده و Save کنید
- بعد ار این کار منوی مشخصات شما که به صورت پیشفرض روی مامبو هست را غیر فعال کنید
6 - برای ساختن منوی لیست اعضای سایت از قسمت مدیریت به قسمت Menu / main menu برید و New رو بزنید و از صفحه باز شده Link - Url رو انتخاب کرده و در قسمت Link این ادرس رو وارد کنید index.php?option=com_comprofiler&task=usersLis t و بعد از نوشتن اسم Save کنید
اگه باز مشکلی بود بگید تا بیشتر توضیح بدم
پاسخ : سوال درمورد نصب ComBuilder یا همون comprofiler
اگر ممکن هستش یه آموزش کلی در مورد این کامپوننت ارائه ارائه بدین ، چون من شدیداً به این کامپوننت نیاز دارم و در حال ترجمه ی این کاکپوننت هستم ، بدون شک داشتن یک آموزش در مورد نحوه ی عملکرد این کامپوننت در ترجمه کارامد به من کمک خواهد کرد .
با تشکر
پاسخ : سوال درمورد نصب ComBuilder یا همون comprofiler
این کامپوننت ترجمه شده توسط تیم و آموزشش هم بزودی تهیه خواهد شد.
ضمنا با 4.6 هم یک سری مشکلات داره که در حال رفع اون هستیم