سلام
راستش من این تاپیک و دیدم و خوندم.
اما بالاخره رو کدوم آدم وقت بزاره می صرفه ؟
mambo ya joomla?
کدوم آیندش بهتره؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
راستش من این تاپیک و دیدم و خوندم.
اما بالاخره رو کدوم آدم وقت بزاره می صرفه ؟
mambo ya joomla?
کدوم آیندش بهتره؟
خوب معلومه مامبو ;)
به هزار و یک دلیل......
یا علی
سلام
جوملا پشتیبانی مامبو را نداره به عنوان شخصی که یک سال است از مامبو استفاده می کنم توصیه می کنم شما هم از مابو استفاده کن چون مطمئنا به مشکلاتی بر می خورید که نیاز به پشتیبانی دارید
شما بايد به نسبت نيازت انتخاب كني.
مامبو تو پشتیبانی حرف اول رو میزنه
ولی خوب چیزی که من متوجه شدم ، اینه که امکانات جوملا خیلی زیاده ( منظورم بسته ها و قالب ها و ماژول ها هست ) . البته همشون با یه تغییرات کوچیک میتونن با مامبو هم سازگار بشن که باید یکم وارد باشین . اینم بگم که خودم از مامبو استفاده میکنم ، چون میدونم میشه رو پشتیبانیش حساب کرد O0
من خیلی با سی اف ام های دیگه کار نکردم اما پشتیبانی فعلی مامبو چیز کمی نیست که بخواهی در نظر نگری
اگه با کد نویسی و دیتا بیس اطلاعات زیادی نداری بهتر است از مامبو بخاطر پشتیبانی خوب استفاده کنی
سی اف ام ؟
منظورتون همون CMS هست ؟
سلام
ببين امكانات جوملا ( قالب، كامپوننت، ماژول، پلاگين) بي نظيره ولي پشتيباني فارسيش افتضاحه البته اگر انگليسيت خوب باشه اين مشكلم رفع ميشه چون ديگه از پشتيباني انگليسي استفاده ميكني اما بازم امنيتش و مامبو نميرسه البته بنا بر اظهار نظر صاحب نظران وگرنه من خودم تعصبي ندارم
مامبو امكاناتش نسبت به جوملا( تاكيد ميكنم فقط نسب به جوملا دارم ميگم ) كمه اما پشتباني فارسيش بي نظره امنيتش عالي ضمنا اگر كامپوننت ماژول قالب و حتي پشتيباني پولي بخواي تيم مامبو لرن با هزينه ايي بسيار كمتر از همون توي جوملا انجام ميده اينو من ميگم كه يه كامپوننت پولي ميخواستم كه به هر كدوم از تيمهاي جوملا گفتم چند برابر تيم مامبو لرن گفتن تازه با اون بي تعهديشون يعني كامپوننت رو ميدن ديگه تموم در حاليكه مامبولرن پشتيباني بعديشم هست
من الان هم سايت مامبويي دارم هم سايت جوملايي توي سايت مامبويي هيچ مشكلي ندارم نه كه مشكلي پيش نمياد مياد ولي با يه سرچ كوچيك تو همين انجمن به جواب ميرسم و در اتفاقات نادري اگر به جواب نرسم سوال ميپرسم كه زود به جواب ميرسم
اما توي سايت جوملايي اولا ميرم هر وسالي مپرسم جوابي توي انجمناش نيست وقتي هم ميپرسي كلي زمان ميبره به جواب برسي
يا علي