مشکل تنظیم دائمی پارامترها در ارسال محتوا
با سلام
در هنگام ارسال محتوا در قسمت پارامترها ، گزینه هایی وجود دارد که بعضی از آنها در قسمت تنظیمات قابل تنظیم دائمی هستند . مانند : نام نویسنده ها ، تاریخ و زمان ایجاد ، .....
اما بعضی از گزینه ها هستند که من نتوانستم آنها را تنظیم دائمی کنم . این گزینه ها عبارتند از : نام بخش ، لینک بودن نام مجموعه (بخش ) ، نام مجموعه ، لینک بودن نام مجموعه
هم اکنون من برای ارسال هر خبر باید تک تک این پارامترها را تنظیم کنم . لطفا راهنمایی بفرمایید چطوری می توانم این تنظیمات را یکبار تغییر داده تا دیگر نیازی به تغییر آن برای هر خبر نداشته باشم
با تشکر
پاسخ : مشکل تنظیم دائمی پارامترها در ارسال محتوا
از منوها این رو تغییر بدید و پارامترهاش رو ست کنید !
مثلا اگر در صفحه اصلی هست باید منوی اصلی --> صفحه اصلی برید و پارامترها رو اونجا تنظیم کنید
[quote author=مجید link=topic=18329.msg97458#msg97458 date=1230395871]
از منوها این رو تغییر بدید و پارامترهاش رو ست کنید !
مثلا اگر در صفحه اصلی هست باید منوی اصلی --> صفحه اصلی برید و پارامترها رو اونجا تنظیم کنید
[/quote]
ممنون از پاسختون اما من قبلا این کار را کردم . تنظیمات پیش فرض در منوی اصلی / صفحه اصلی همگی بر روی "نمایش " تنظیم شده است . اما هر مطلب جدیدی که می خواهیم بفرستیم کماکان پارامترهای پیش فرض آن " عدم نمایش " است .
به نظر شما مشکل از کجاست ؟
با عرض سلام مجدد .
تمظیمی که در منوی اصلی انجام می شود مال نمایش مطلب در صفحه اول است . اما تنظیمات مورد نظر مربوط به متن کامل خبر است . یعنی زمانی که ادامه مطلب طده می شود .
وقتی که پارامترها در منوی اصلی را تنظیم می کنیم ، لینک مجموعه و بخش ها در صفحه اول نمایش داده می شود اما زمانی که ادامه مطلب را می زنیم ، این لیتک ها حذف می شود . در حقیقت پارامترهای آن متفاوت است . ( همان هایی هست که در هنگام ارسال مطلب ست می کنیم ، نه انهایی که در منوی اصلی تمظیم می شود .)
آیا راهکاری وجود دارد ؟
این مطالب قرار هست در کجا منتشر بشن ؟
اگر منویی به بخش یا مجموعه موردنظر دارید، در تنظیمات اون منو ست کنید.
[quote author=سعید link=topic=18329.msg97594#msg97594 date=1230476040]
این مطالب قرار هست در کجا منتشر بشن ؟
اگر منویی به بخش یا مجموعه موردنظر دارید، در تنظیمات اون منو ست کنید.
[/quote]
در تنظیمات منو ، پارامترهای مورد نظر وجود ندارد !
پارامترهای مورد نظر عبارتند از : نام بخش ، لینک بودن نام مجموعه (بخش ) ، نام مجموعه ، لینک بودن نام مجموعه
شما در منو چه نوع لینکی به بخش موردنظر دادید ؟
بلاگ بخش / بلاگ مجموعه / جدول مجموعه / جدول بخش ؟
[quote author=سعید link=topic=18329.msg97703#msg97703 date=1230569827]
شما در منو چه نوع لینکی به بخش موردنظر دادید ؟
بلاگ بخش / بلاگ مجموعه / جدول مجموعه / جدول بخش ؟
[/quote]
با سلام مجدد
هم از جدول مجموعه استفاده کرده ام و هم از جدول بخش .
اما در تمظیمات هیچ کدام این پاارمترها وجود ندارد .
نحوه ایجاد منو هم به این صورت بود که وقتی مجموعه مورد نظر را ایجاد کردم ، از همان منوی سمت چپ موچود ( لینک منو ) منوی مورد را ساختم ....
در بلاگ این پارامترها هستند. همونطور که صفحه اصلی از نوع بلاگ هست.
خب پس حالا چطور یک می توان این تنظیمات را تغییر داد ؟ از طریق دیتا بیس امکان دارد ؟
به هر حال این تنظیمات در پارامترهای خود محتوا وجود دارد . و به صورت پیش فرض بر روی عدم نمایش قرار دارد . حتما می توان به طریقی پیش فرض آنها را تغییر داد . قائدتا از طریق دیتا بیس امکان پذیر باید باشد ؟؟؟؟؟؟