تنظیم حالات پیش فرض در ادیتور
با سلام
من مایل هستم بعضی از تغییرات دائمی در متون ارسالی را جز پیش فرض های ادیتور قرار دهم . به این معنا که مثلا هر متنی که در ادیتور وارد می شود ، به طور خودکار justify شود .
البته نمی خواهم CSS تعریف کنم چون بالاحره باید یکبار CSS را از گزینه Style ست کنم . آیا راهی وجود دارد که ادیتور را به گونه ای قرار بدهیم که نیازی به هیچ گونه تغییری نباشد و تنظیمات را خودکار بر روی متن اعمال نماید ؟
همین مسئله در مورد تنظیمات ورود عکس به ادیتور نیز صادق است . یعنی می خواهم ابعاد ، پدینگ ، بوردر و سایر تنظیمات به صورت پیش فرض بر روی عکس اعمال شود و از همه مهمتر اینکه می خواهم عرض تمامی عکس ها به 80 پیکسل تغییر کند و طول آن به طور متناسب تغییر نماید .( یعنی عرض به 80 تغییر کند و اتوماتیک به همان نسبت طول هم تغییر کند .... )
با تشکر
پاسخ : تنظیم حالات پیش فرض در ادیتور
چرا این تنظیمات رو در داخل استایل خود قالب اعمال نمی کنید ؟
اگر قرار هست همه متون justify باشند، از خود قالب اینکار رو بکنید و فقط مطالبی که قرار نیست اینطور باشند رو از ادیتور ست بکنید.
برای عکس ها هم همینطور
[quote author=سعید link=topic=18346.msg97582#msg97582 date=1230474415]
چرا این تنظیمات رو در داخل استایل خود قالب اعمال نمی کنید ؟
اگر قرار هست همه متون justify باشند، از خود قالب اینکار رو بکنید و فقط مطالبی که قرار نیست اینطور باشند رو از ادیتور ست بکنید.
برای عکس ها هم همینطور
[/quote]
ممنون
بله در مورد قالب حق با شماست . باید تستش کنم
اما در مورد عکس ها چطور امکان پذیر است ؟ چگونه می توان Style ی در قالب تعریف کرد که خودکار بر روی عکس ها اعمال شود ؟
در مورد ریسایز کردن عکس ها هم در قالب می شه یه توضیحاتی بدهید ؟ ( ریسایز کردن با همان توضیحاتی که دادم ...)
با تشکر
در استایل این شیوه رو اعمال کنید:
کد:
img {
width: XXXpx;
height: YYYpx;
}
به جای XXX پهنا و به جای YYY ارتفاع عکس
یا علی
ممنون
یعنی این استایل تمامی عکس ها را به اندازه مورد نظر تغییر می دهد ؟ در این صورت سئوالی که برای من هست این است که اگر این کد را در CSS قالب بذاریم اونوقت تمامی عکس ها تغییر سایز می دهند . آیا اینطور نیست ؟ در صورتی که مقصود فقط عکس های ورودی در ادیتور است
مورد بعدی اینکه من فقط می خواهم عرض عکس را تغییر دهم و طول آن خود به خود به همان نسبت تغییر کند
به عنوان مثال :
اگر دو عکس به اندازه های 50 در 100 و 600 در 400 داشته باشیم ، می خواهم تنظیم کنم کنم که ارتفاع همه عکس ها به 200 تغییر کند .
در این صورت خود سیستم باید سایز عکس اول را به 100 در 200 و عکس دوم را به 300 در 200 تغییر دهد . یعنی خودش نسبت را رعایت کند....
ممنون
[quote author=mousio link=topic=18346.msg97662#msg97662 date=1230542662]
ممنون
یعنی این استایل تمامی عکس ها را به اندازه مورد نظر تغییر می دهد ؟ در این صورت سئوالی که برای من هست این است که اگر این کد را در CSS قالب بذاریم اونوقت تمامی عکس ها تغییر سایز می دهند . آیا اینطور نیست ؟ در صورتی که مقصود فقط عکس های ورودی در ادیتور است
مورد بعدی اینکه من فقط می خواهم عرض عکس را تغییر دهم و طول آن خود به خود به همان نسبت تغییر کند
به عنوان مثال :
اگر دو عکس به اندازه های 50 در 100 و 600 در 400 داشته باشیم ، می خواهم تنظیم کنم کنم که ارتفاع همه عکس ها به 200 تغییر کند .
در این صورت خود سیستم باید سایز عکس اول را به 100 در 200 و عکس دوم را به 300 در 200 تغییر دهد . یعنی خودش نسبت را رعایت کند....
ممنون
[/quote]
بله. این تمام عکس ها (به جز زمینه ها) رو تغییر اندازه میده.
خب پس مطمئنا تغییر سایز تمامی عکس ها کاربردی ندارد .
من فقط عکس های داخل ادیتور را لازم دارم
در مورد تغییر سایز به نسبت هم مطلبی نفرمودید . آیا می توان به صورتی که ذکر شد ، سایز عکس ها را تغییر داد ؟ ( اتوماتیک و به نسبت )