-
مشکل زمان
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان.
[sub]اول باید بگم ببخشید اگر من این پست رو اینجا قرار دادم . راستش گشتم اما نه مشابه مشکلم رو دیدم و نه مکانی بهتر از اینجا پیدا کردم.[/sub] ::)
اصل مشکل از این قراره که زمان ثبت مطالب در سایت من به اشتباه و هر دفعه به یک شکل است به عنوان مثال مطلبی رو که ثبت می کنم تاریخ ثبت مطلب رو 1/8/71 رو نشون میده و بعد از چند لحظه مطلبی رو که میزارم 5/3/89 .... :'( :'( :'(
جالب اونجاست که زمانی که همون مطلب رو بروزرسانی میکنم زمان بروز رسانی صحیح نشون داده میشه .
بخدا دارم دیووونه میشم. کلی باهاش ور رفتم اما موفق نشدم.ضمنا اختلاف زمان رو دستی در configuration.php به 3.5 تغییر دادم البته مشکل از اینجا نیست.
توی مترجم مامبو هم چیزی پیدا نکردم .. که البته بعید میدونم ربطی داشته باشه.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
با تشکر
ببخشید فراموش کردم بگم از وقتی این مشکل بوجود اومده لیست آخرین مطالب هم در سایت بهم ریخته. :o :o
** دو پست شما یکی شد
-
پاسخ : مشکل زمان
با سلام
من هم مشکلی مشابه این داشتم به این صورت که فقط ساعت ارسال مطالب را اشتباه نشان می داد . بعنی هر بار برای خودش یه ساعتی می زد که اصلا نه با ساعت ایران هماهنگ بود نه با گرینویچ
البته چون من احتیاجی به ساعت نداشتم ، آن را حذف کردم . ولی گفتم اینجا بیان کنم تا دیگران هم در جریان باشند
با تشکر
با سلام
من الان یک تستی کردم . اختلاف ساعت را تنظیمات کلی به 3 تغییر دادم . تاریخ بهم خورد . تا قبل از تغییر زمان درست زده یم شد . یعنی دوشنبه 9 دی ماه ( امروز ) بعد از تغییر زمان رفت روی مهر 86 . وقتی مقدار تنظیم را صفر کردم و به حالت اول برگرداندم ، تاریخ درست شد و همان تاریخ فعلی را زد .....
شاید اگر شما اختلاف را به 0 برگردانید ، مشکلتان حل شود .....
[quote author=mousio link=topic=18370.msg97678#msg97678 date=1230547825]
با سلام
من الان یک تستی کردم . اختلاف ساعت را تنظیمات کلی به 3 تغییر دادم . تاریخ بهم خورد . تا قبل از تغییر زمان درست زده یم شد . یعنی دوشنبه 9 دی ماه ( امروز ) بعد از تغییر زمان رفت روی مهر 86 . وقتی مقدار تنظیم را صفر کردم و به حالت اول برگرداندم ، تاریخ درست شد و همان تاریخ فعلی را زد .....
[/quote]
متاسفانه این راه حل مشکل نیست
من وقتی ساعت را روی 0 تنظیم می کنم به علت 9 ساعت اختلاف ساعت با سرور ، ارسال هایی که قبل از 9 صبح ارسال شوند ، در تاریخ روز قبل خورده می شوند .
وقتی اختلاف ساعت را بر روی 9 تنظیم می کنم ، تاریخ می رود روی سال 85 . در فوروم هم هرچی گشتم ، راه حلی پیدا نکردم .
آیا این مشکل قابل حل است ؟
** سه پست شما یکی شد
-
[quote author=mousio link=topic=18370.msg97678#msg97678 date=1230547825]
با سلام
[/quote]
من زمان دقیق مطلب رو نیاز دارم. واسم زمان ارسال خبر خیلی مهم هست. ضمنا اختلاف رو 0 کردم درست نشد.
-
سلام
یوزرنیم هاست و مامبو رو به صورت خصوصی بفرستید چک میکنم
یا علی