پیغام خطا پس از نصب مامبو بر روی سرور
سلام .
خسته نباشید .
من مامبو 4.6.5 رو روی هاست خودم نصب کردم ، اما توی مرحله آخر وقتی پیغام تبریک رو میگیرم ، پوشه installation رو حذف میکنم ، اما وقتی میزنم که وارد قسمت مدیریت بشم این پیغام رو میگیرم ،
مشکل از کجاست ؟
کد:
The requested URL /installation/index.php was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request
.
پاسخ : پیغام خطا پس از نصب مامبو بر روی سرور
سلام - خوش آمديد
فايلهاي هسته مامبو به درستي اكستركت نشدن.
مراحل نصب مامبو رو در ويكي مامبولرن مطالعه كنيد. (wiki.mambolearn.com)
دوباره مامبو رو نصب كنيد، از اكستركت شدن تمامي فايلها مطمئن بشيد. (صفحه اول نصب هم جدي بگيريد)
كامروا باشيد.
سلام. همچنین به نظر میاد فایل configuration.php روی هاستتون ساخته نشده. این فایل الان روی سرورتون هست؟ در مرحله پایانی نصب، مامبو کدی بهتون نداد تا توی فایل کانفیگ کپی کنید؟ اگر داده ؛ این کار را انجام دادید؟
یــــــــــــــــــــاعــ ــــــــــــــلی
سلام ، ممنون آقای کاظم زاده ، با پست شما مشکلم رفع شد .
روی هاست چک کردم فایل configuration.php نبود ، ساختم و اون کد رو داخلش کپی کردم مشکل حل شد ، الان میتونم وارد سیستم بشم اما یه مشکل جدید .
اون هم اینکه وقتی اسم سایتم رو میزنم که صفحه اول رو ببینم این Error ها رو بهم میده .
کد:
Warning: require(/home/wwwnovi/public_html//administrator/components/com_comment/config.comment.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /home/wwwnovi/public_html/mambots/content/moscomment.php on line 24
Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required '/home/wwwnovi/public_html//administrator/components/com_comment/config.comment.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/wwwnovi/public_html/mambots/content/moscomment.php on line 24
ممنون میشم در مورد این هم راهنمایی کنید .
مجدداً متشکرم .
دوست عزيز كاري كه از اول به شما گفتم رو انجام بده.
اين راهي كه شما امروز رفتي رو من خيلي سال پيش رفتم.
همه اين مشكلات به خاطر اينه كه شما نصب رو صحيح انجام ندادي.
هر چيزي رو خوبه آدم صحيح شروع كنه. غلط هميشه در ذهن آدم ميمونه و برطرف كردن اون زمان ميبره.
كامروا باشيد.