مشکل در نصب قالب siteground87
سلام
مشکل در نصب قالب siteground87
بعد از upload این قالب به فولدر \templates\mambo4.6.5 در وب سایت Error زیر میاد و سایت کلا باز نمیشه به نظر شما مشکل چیه:
Parse error: syntax error, unexpected $end in C:\wamp1\www\old\templates\ja_sabina\index.php on line 85
ممنون از راهنمایتون
پاسخ : مشکل در نصب قالب siteground87
آیا قالب را در پوشه جدید آپلودکردید یا در پوشه templates
[quote author=نوید link=topic=18493.msg98402#msg98402 date=1231183989]
آیا قالب را در پوشه جدید آپلودکردید یا در پوشه templates
[/quote]
در نسخه mambo462 در مسیر \templates\ja_sabina آپلود کردم و
در نسخه mambo465 در مسیر \templates\mambo4.6.5 آپلود کردم البته قبلش محتویات قالب قبلیشو پاک کردم.
در هر دو نسخه همون Error که گفتم می آد.
سلام.شما در هیچکدام از این فولدرها نباید آپلود کنید.هر قالب باید در پوشه ی templates/template name قرار گیرد که template name متناسب با هر قالب متقاوت است. برای آنکه دچار مشکل نشوید بهتر است قالب را ار مدیریت مامبو --> نصب جامع ،نصب کنید.
یــــــــــــــــــــــــ اعـــــــــــــــــلی
[quote author=علی کاظم زاده link=topic=18493.msg98409#msg98409 date=1231186613]
سلام.شما در هیچکدام از این فولدرها نباید آپلود کنید.هر قالب باید در پوشه ی templates/template name قرار گیرد که template name متناسب با هر قالب متقاوت است. برای آنکه دچار مشکل نشوید بهتر است قالب را ار مدیریت مامبو --> نصب جامع ،نصب کنید.
یــــــــــــــــــــــــ اعـــــــــــــــــلی
[/quote]
سلام
ممنون از رانمایتون.
من با نصب جامع نصب کردم و بعد در قسمت مدیریت قالبها این قالب رو قالب پیش فرض کردم ولی متاسفانه باز هم Error زیر برام میاد:
Parse error: syntax error, unexpected $end in C:\wamp1\www\Final\templates\siteground87\index.ph p on line 85
با قالب پیشفرضش مشکلی ندارم درست ولی نمی دونم چرا قالب جدید نصب می کنم اینجوری میشه.
منتظر راهنمایتون هستم.
ممنون
سلام. احتمالا فایل قالبتون ناقص هست. لطفا قالب را از داخل مدیریت مامبو حذف کنید و یک بار دیگه دانلودش کنید و دوباره نصب کنید. اگر همچنان مشکلی بود لینک دانلود قالب را بدید تا بررسی بشه.
یــــــــــــــــــــاعــ ــــــــــــــلی