نظر سنجی پیرامون مامبو ، جوملا و نیوک
باسلام
من در چند تا از فرم ها یک نظر سنجی کردم و گفتم بین مامبو و جوملا و پی اچ پی نیوک کدام یک را می پسندید هر کسی نظر داد ولی اکثر این چند جمله را تایید کردند:
نقل قول:
مامبو هم تيم قدرتمندي داره ، ولي چند تا ضعف داره :
1-قالب هاي زيادي براش نيست و براي يه قالب سفارشي بايد كلي هزينه كني
2-ماژول هاي كمتري نسبت به جوملا داره
3-براي هر كار خارج از برنامه بايد هزينه كني ، چون تيمش خارج از برنامه هيچ كاري رو مجاني نمي كنه
ولي اگر وضع مايه ايه خوبي داري ، به نظر من برو سراغ مامبو ، در غير اين صورت حرفش رو نزن
اگر بشه یک قالب پیشفرض مناسب استاندارد با لوگویی مناسب و رسمی و رنگ زمینه ای دلنشین و فونت مناسب تهیه کنید و فقط یک قالب با این خصوصیات قرار دهید خیلی خوب می شود
ممنون
پاسخ : نظر سنجی پیرامون مامبو ، جوملا و نیوک
الف ) از این قالب ها زیاده
3- شما روی چه اصلی این حرف رو می زنید ؟
یک کم داخل مامبولرن بگردید لطفا !
کدوم تیم تا این حد امکانات فارسی در اختیارتون گذاشته ؟
زیر امضای من رو هم شخصا که نه عضو تیم هستم و نه مدیر بخونید !
مدیران به مراتب از این جور چیزا بیشتر کار کردن.
یا علی
به نظر من نیوک که هیچی همه ردش کردن حتی مدیران نیوک
اما در پیرامون بحث جوملا و مامبو عرض کنم که واقعا مدیریت خشک و زننده و سختی دارد . اگر شما برای اولین بار است که می خواهید سایت خود را با مامبو راه اندازی کنید باید چندین ماه و هفته روی سیستم مدیریت کار و گردش کنید . ولی اگر سواد کامل داشته باشید مامبو انتخاب بدی نیست .
بنده به شخصه سواد زیادی ندارم در زمینه مامبو و واقعا" هم نه از لحاظ قالب و نه از لحاظ ماژول راضی بودم و واقعا فقط چندین ماه از وقت من به خاطر مامبو از بین رفت .
اما از وقتی که به دیتالایف آمدم دیدم با یک سیستم قوی و کاربر پسند رو به رو هستم که واقعا در نسخه 8 این cms شما هر سایتی با هر امکاناتی که می خواهید راه اندازی کنید .
من خودم اطلاعات زیادی در زمینه php نداشتم اما الان هر سایتی شما دست بگذارید صرفا" سایت های دانلود من با شباهت 99.9% سایت مورد نظر رو در طول یک هفته راه می اندازم . دیتالایف seo قوی ( نه در حد Mt , wp ) دارد با لینک های فارسی که واقعا در ورودی های گوگل شما تاثیر فراوان دارد . و هم فروم کاربر پسند و قوی را دارد و کسی که قالب بلاگفا را بتواند ترجمه کند می تواند برای دیتالایف قالب بسازد .
من در هر زمینه دیتالایف رو قبول دارم و هیچوقت عوضش نمی کنم و به شما عرض کنم که حفره ها و مشکل هک شدن سایت کاملا" رفع شده است
سلام
قطعا شما وقت زیادی برای مامبو و یا جوملا صرف نکردید . در صورتی که کاملا این دو سیستم ، کد نویسی این دو و اکستنشن های موجود برای این دو رو چک کرده بودید ، حتما نظر دیگه ای داشتید .
دیتالایف بیشتر برای سایتهای دانلود کاربرد داره اما برای سایتهای دیگه حرفی برای گفتن نداره .
یا علی
نه آقای فیروزمندان اشتباه نکنید
من با دیتالایف می تونم سایت های خبری . فیلم و فروشگاه راه ندازی کنم . البته من خودم رو مثال زدم که یک کاربر آماتور رو به با سواد هستم
مدیران سایت دیتالایف می تونند بیشتر موضوعی که شما بگید را با دیتالایف درست کنند .
دیتالایف بیش از چیزی که میشه فکرش رو کرد قدرتمند هست
با سلام ، با انتشار ميترا نسخه ي جديدش (مديرت محتواي ملي ;D) شايد مامبو هم بايد فكري به حال خودش بكنه ، اين رو من توي نظرات مشتريانم حس ميكنم ، مامبو يك ساختار بسيار قوي است ، كه اكثرا براي حرفه اي ها پيشنهاد ميشه ، چون يا بايد بتوني براي توسعه اش خودت كد بنويسي ، يا از جيب مبارك هزينه كني .. ;)
[quote author=dj_ahmad link=topic=18497.msg108489#msg108489 date=1245303053]
دیتالایف بیش از چیزی که میشه فکرش رو کرد قدرتمند هست
[/quote]
اما نه به اندازه مامبو - جوملا . برای پی بردن به این موضوع خیلی ساده با بررسی کدها میشه به نتیجه رسید .
[quote author=merkousha link=topic=18497.msg108490#msg108490 date=1245307164]
با سلام ، با انتشار ميترا نسخه ي جديدش (مديرت محتواي ملي ;D) شايد مامبو هم بايد فكري به حال خودش بكنه ، اين رو من توي نظرات مشتريانم حس ميكنم ، مامبو يك ساختار بسيار قوي است ، كه اكثرا براي حرفه اي ها پيشنهاد ميشه ، چون يا بايد بتوني براي توسعه اش خودت كد بنويسي ، يا از جيب مبارك هزينه كني .. ;)
[/quote]
اهداف و برنامه های تیم ها کاملا جداست . دوست ندارم وارد جزئیات بشم و مواردی رو بیان کنم که خوشایند خیلی از دوستان نباشه ...
یا علی
من خودم روی میترا اصلا حساب باز نمیکنم میترا بیشتر یه پروژه جذب درآمد هست و مشکل و کمبود زیاد داره
میتونم حرفم رو ثابت کنم !!! البته این پروزه تا الان زیاد بد پیش نرفته .گله های زیادی از این تیم میترا دارم
الگوی اقتصادی و چرخه مالی شون با تیم مامبو خیلی متفاوت هست
البته انتقاد هایی هم به تیم مامبولرن دارم که شاید توی یه وقت بهتری بهش اشاره کردم
ممنون
در مورد بقیه تیم ها بهتر هست اینجا بحث نشه اما در مورد مامبولرن خوشحال میشیم با انتقاد یا پیشنهاد هاتون ، به ما در این راه کمک کنید ( البته پیشنهاد میکنم انتقادها رو بذارید برای بعد از راه اندازی سایت جدید مامبولرن شاید خیلی از موارد حل بشه ;) )
در هر صورت با آغوش باز از انتقاد های سازنده استقبال میکنیم
یا علی