یک دامین،مقداری هاست،هم میزنیم؛شد سایت!
ابتدا از مدیران انجمن معذرت میخوام بابت عنوان تاپیک که ممکن است کمی عجیب به نظر برسد یا غیر مرتبط!
اما جریان از این قرار است که دوستی میگفت زدم به کار طراحی سایت ! گفتم چطور ؟ می گفت الان ما دیگر کار حرفه ای میکنیم، بهترین سایت حرفه ای را در یکی دو ساعت در حضور مشتری طراحی می کنیم. خیلی هم قیمت بالا بدهیم 70 یا 80 هزار تومان است.
گفتم جریان چیست!؟ در حضور مشتری سایت میسازی؟ می گفت بله من از سیستم پیشرفته ای استفاده میکنم و ...
این دوست ما و به گفته خودش خیلی از هم صنفانش با اندک اطلاعاتی که از سیستم مامبو و سیستم های مشابه به دست آورده اند دیگر زحمت طراحی را نمی دهند. یک ربع صرف نصب سیستم می کنند، یک قالب هم روش ! سایت آماده است. دیگر نه ایده ای، نه خلاقیتی و هیچ...
ظاهرا اپن سورس حسابی دارد در ایران جا باز می کند !!
Re: یک دامین،مقداری هاست،هم میزنیم؛شد سایت!
اینم یه راهیه. به شرطی که نگن برنامه رو خودمون ساختیمش!!! برنامه رو هم برای مشتری تعریف کنن و کپی رایتو حذف نکنن خوبه!!
خوب اصلا هدف از ارایه برنامه های مجانی و اپن سرس همین هست که کاربران بتونن راحت نصب و استفاده کنن. منتها همونطور که دوست گرامی آقای محمد گفتن مشکل وقتی بروز میکنه که ادعای مالکیت و یا درخواست مبالغ بالا بشه. (البته ۷۰ تا ۸۰ تومن وقتی معقول و منطقی هست که به همراهش آموزش و طراحی یک قالب ساده هم باشه)
البته امیدوارم این دوستان مسایل امنیتی و کاربری رو رعایت کنن و آموزش درستی بدن که در نهایت باعث بد نامی مامبو و اپن سرس و فری ویر نشه.
حالا شما اونطرف سکه رو هم ببین:
چون اینا هیچ چیزی از امنیت و اصول سایت و سرور نمی دونن سایتشون توسط چند تا لمر و تازه هکر هک میشه!
یادش بخیر قبلا وقتی میگفتن طرف برنامه نویس و طراح وب هست از ته دل میگفتی آفرین! اما حالا ته دلت میلرزه!!!!!!!!!!!