سلام
خسته نباشید
برای اینکه بشه در یک صفه 2 جایش ( هم بالا هم پایین ) تبلیغ داشته باشم باید چیکار کنم ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
خسته نباشید
برای اینکه بشه در یک صفه 2 جایش ( هم بالا هم پایین ) تبلیغ داشته باشم باید چیکار کنم ؟
ابتدا باید ببینی که چه موقعیت هایی در صفحه داری ؟
مثلا موقعیت های این سایت رو چک کن ..
h t t p ://andisheh-ict.ir/index.php?tp=1
میتونی تبلیغاتت رو در موقعیت های top و inset و footer قرار بدی ..
برای اینکار از طریق : > > منوی ماژول ها ->ماژول های بخش کاربری
وسپس انتخاب دکمه ی جدید- از سمت چپ و بالای صفحه- یک ماژول جدید بساز .
موقعیت ماژول را به موقعیتی که از صفحه ی اصلی خود انتخاب کرده ای تغییر بده . سپس در پایین صفحه و بخش- خروجی دلخواه - و محتوا می تونی تبلیغاتت رو قرار بدی ..
ترجیحا -نمایش نام: - را خیر انتخاب کن . و همچنین- وضعیت انتشار: - حتما بلی باشد . حالا از بالا و سمت چپ صفحه دکمه ی ذخیره را بزن . تبلیغ جدید به سایت تو اضافه شده است .
از متن باز لذت ببری ...
یا هو ...
سلام
البته می تونید در قسمت ماژول بخش کاربری از ماژول تبلیغات یکی کپی کنید و موقعیت اون رو تغییر بدید
موفق باشید
تقریبا همه مراحل درست توضیح داده شده به جز این :
[quote author=merkousha link=topic=18742.msg99667#msg99667 date=1232398411]
وسپس انتخاب دکمه ی جدید- از سمت چپ و بالای صفحه- یک ماژول جدید بساز .
[/quote]
شما باید :
[quote author=piroozman link=topic=18742.msg99683#msg99683 date=1232428080]
در قسمت ماژول بخش کاربری از ماژول تبلیغات یکی کپی کنید و موقعیت اون رو تغییر بدید
[/quote]
یا علی
البته روشی که دوستان می فرمایند برای این هست که بتونید تبلیغات یکسانی رو در دو جای صفحه نشون بدین و توسط کامپوننت های خود مامبو کنترلش کنید ...
روشی که من گفتم ، برای این بود که هر تبلیغی (حتی تبلیغات کلیکی سایت های تبلیغاتی) رو در سایتتون قرار بدین .
مثال هاش رو میتونید در سایت زیر ببینید .
w w w . p i x x . i r
[quote author=merkousha link=topic=18742.msg99727#msg99727 date=1232456700]
البته روشی که دوستان می فرمایند برای این هست که بتونید تبلیغات یکسانی رو در دو جای صفحه نشون بدین و توسط کامپوننت های خود مامبو کنترلش کنید ...
روشی که من گفتم ، برای این بود که هر تبلیغی (حتی تبلیغات کلیکی سایت های تبلیغاتی) رو در سایتتون قرار بدین .
[/quote]
خیر تبلیغات یکسان نیست . بلکه بصورت random نمایش داده میشن.
در ضمن با استفاده از خود کامپوننت تبلیغات میشه کدهای سیستم های تبلیغاتی رو هم وارد کرد.
مدیریت تبلیغات - در قسمت کد دلخواه یا custom code
یا علی
[quote author=سعید link=topic=18742.msg99732#msg99732 date=1232458026]
[quote author=merkousha link=topic=18742.msg99727#msg99727 date=1232456700]
[/quote]
خیر تبلیغات یکسان نیست . بلکه بصورت random نمایش داده میشن.
در ضمن با استفاده از خود کامپوننت تبلیغات میشه کدهای سیستم های تبلیغاتی رو هم وارد کرد.
مدیریت تبلیغات - در قسمت کد دلخواه یا custom code
یا علی
[/quote]
امیدوارم همین طور که می فرمایید باشه ..