اگر Sh404sef براي ورژن بعدي مامبو كار نكرد؟
سلام
ميخواستم بدونم اگر من Sh404sef و ورژن جديد مامبو بياد و اين كامپوننت براي اون ورژن كار نكنه و ما مجبور بشيم اونو پاك كنيم و مامبو رو ارتقاء بديم اين كار رتبه سايت رو پايين نمياره؟ چون لينكها همه عوض ميشه؟
اصلا احتمالي داره براي ورژن بعد هم بهينه باشيه يا حتي بهينه بكنند؟
يا علي
پاسخ : اگر Sh404sef براي ورژن بعدي مامبو كار نكرد؟
این مشکل منم هست منم از همین ترس داشتم استفاده نکردم خوشحال میشم کسی پاسخ بده
سلام
من نمیتونم اطمینان بدم این اتفاق می افته یا نه
ولی تا اینجا وب سایت سازنده این کامپوننت تو 2 ورژن مامبو و جوملا منتشر کرده
پس اگر باز هم ورژن سازگار با مامبو بده نگرانی نباید باشه
برای مامبو 5 هم بهتره مستندات مامبو 5 بخونید شاید دیگه تو اون نیازی به این کامپوننت نباشه
[quote author=majid-66 link=topic=18760.msg99805#msg99805 date=1232537597]
سلام
من نمیتونم اطمینان بدم این اتفاق می افته یا نه
ولی تا اینجا وب سایت سازنده این کامپوننت تو 2 ورژن مامبو و جوملا منتشر کرده
پس اگر باز هم ورژن سازگار با مامبو بده نگرانی نباید باشه
برای مامبو 5 هم بهتره مستندات مامبو 5 بخونید شاید دیگه تو اون نیازی به این کامپوننت نباشه
[/quote]
سلام مجید جان ، خوبی ؟
امیدوارم که همین طور باشه ! اما مشکل اساسی اینجاست که به احتمال زیاد باز هم در مامبو 5 uRL ها تغییر کنه و این یعنی فاجعه ! چون تغییر کردن URL های فعلی یعنی شکسته شدن لینک های فعلی و خیلی میتونه اعتبار سایت را خراب کنه .
بله طبیعتا این مشکل هست که شهریار گفت !
اما میشه یک کارهایی کرد البته با کد نویسی و برنامه نویسی و ...
یاعلی
[quote author=مجید link=topic=18760.msg99811#msg99811 date=1232544927]
یاعلی
[/quote]
با عرض سلام خدمت دوستان خوبم :)
یه سوالی برام پیش اومده. اگر در حال حاضر لینک ها را بر اساس همون عنوان مستعار مطالب توی کامپوننت قرار بدیم (تاریخ و اینا در url نباشه) بعدا هم در زمینه ی مطالب مشکلی پیش میاد در این زمینه؟ چون در حال حاضر که مثلا جوملا این امکان را به صورت پیشفرض داره از این همین روش استفاده می کنه.آیا در مامبو قراه با مکانیزم دیگه ای لینک ها ساخته بشن؟
یـــــــــــــــــــــاعـ ــــــــــــــــلی
[quote author=علی کاظم زاده link=topic=18760.msg99837#msg99837 date=1232567615]
[quote author=مجید link=topic=18760.msg99811#msg99811 date=1232544927]
یاعلی
[/quote]
با عرض سلام خدمت دوستان خوبم :)
یه سوالی برام پیش اومده. اگر در حال حاضر لینک ها را بر اساس همون عنوان مستعار مطالب توی کامپوننت قرار بدیم (تاریخ و اینا در url نباشه) بعدا هم در زمینه ی مطالب مشکلی پیش میاد در این زمینه؟ چون در حال حاضر که مثلا جوملا این امکان را به صورت پیشفرض داره از این همین روش استفاده می کنه.آیا در مامبو قراه با مکانیزم دیگه ای لینک ها ساخته بشن؟
یـــــــــــــــــــــاعـ ــــــــــــــــلی
[/quote]
ببینید به احتمال خیلی زیاد مکانیزم URL هایی که مامبو 5 میسازه با این کامپوننت تفاوت داره در حالت عادی ( مشخص نیست که دقیقا چه شکلیه ولی ممکنه از روی عنوان مستعار نسخه 5 نخونه ! ) .
به هر حال تجربه شخصی من این هست که اگه سایتی دارید که بازدیدش بالاست و اعتبارتون مهم هست از مامبو های نسخه Stable استفاده کنید عین 4.6.5 و ... و بعد هر چی نیاز دارید را پول بدید بنویسند عزیزان ( بچه های مامبولرن توی این زمینه فوق العاده هستند ) . این شکلی CMS ای دارید که امکاناتی را میخواین داره ، قابلیت آپگرید به هر حال داره و سایت کاملی هست . کلا من از آپگرید برای سایت های Live دل خوشی ندارم البته تجربه شخصیم هست ولی به نظرم هیچ وقت امکاناتی که به یک نسخه اضافه میشه این قدر نیست که وحی منزل باشه برای آپگرید .
شهريار جان سلام
به نظر من كمي حرف شما صحيح هستش.
بطور مثال خوده من سايتهايي دارم كه هنوز با نسخه 461 كار ميكنن! دليل آپديت نكردن هم همين مسائل اين چنيني هستش.
در هر صورت تا نسخه 5 نياد و نبينيم موضوع چيه نخواهيم توانست نظر قطعي بديم! هنوز هم كه هنوزه road map داره تغيير ميكنه يواش يواش! شايد يه تغييرات اساسي توش ببينيم! (خبر كاملاً كاذب و تأييد نشده)
در هر صورت من كه به شخصه منتظر نسخه بعدي مامبو هستم كه نصبش كنم و سايتم رو راه اندازي دوباره بكنم.
يا حق
نقل قول:
البته تجربه شخصیم هست ولی به نظرم هیچ وقت امکاناتی که به یک نسخه اضافه میشه این قدر نیست که وحی منزل باشه برای آپگرید .
مسئله امکانات و مستحبات نیست. مسئله امنیتی و واجبات هست.
فعلا هم باید منتظر مامبو 4.6.7 باشید که php4 ساپورت نمی کنه.
برای حرف زدن راجع به مامبو 5 خیلی زوده .
یا علی