با سلام
در قسمت تنظیمات کلی/سرور ، آدرس وب به صورت اشتباه تنظیم شده است و به همین دلیل ، تغییرات ذخیره نمی شوند و نمی توان آن را تغییر داد .
چگونه می توانم این مشکل را برطرف کنم ؟
از مامبو فارسی 4.6.5 استفاده می کنم .
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
در قسمت تنظیمات کلی/سرور ، آدرس وب به صورت اشتباه تنظیم شده است و به همین دلیل ، تغییرات ذخیره نمی شوند و نمی توان آن را تغییر داد .
چگونه می توانم این مشکل را برطرف کنم ؟
هو
با خیر مقدم و خوش آمد به حضور شما در مامبو لرن امیدوارم از مامبو لذت ببری
برای ذخیره تغییرات در تنظیمات کلی بایدسطح دسترسی به configuration.php ست شده باشد و 777 باشد
سلام
شما فقط قسمت دوم را خوانده اید . فایل قابل ویرایش است اما به دلیل اشتباه بودن مسیر ، تنظیمات ذخیره نمی شوند .
در کادر بالای قسمت تنظیمات ( Site Name / com_config ) مسیر اشتباه است و نمی توانم در قسمت سرور ، آن را تصحیح کنم .
دوست عزیز لطفا واضح تر سوال بپرسید!
منظور از اینجا کجاست ؟نقل قول:
در کادر بالای قسمت تنظیمات ( Site Name / com_config )
در مامبو فارسی ؟
اگر از طریق کنترل پنل مامبو نمی تونید تغییر بدید، خود فایل رو باید دستی ویرایش کنید
یا علی
[img width=640 height=296]http://upload.iranblog.com/1/1233871821.jpg[/img]
آدرس قبل از / ، اشتباهه و به همین دلیل تغییر مسیر بر روی وب به مسیر درست ( همانند شکل ) ذخیره نمی شه
چه جوری می تونم فایل رو به صورت دستی ویرایش کنم ؟ مبتدی توضیح بدین
سلام.برای تغییر "مسیر بر روی وب" در فایل configuration.php مقدار مقابل خط زیر را تغییر بدید :
یــــــــــــــــــاعــــ ـــــــــــلیکد:$mosConfig_live_site = '...';
با سلام
از پاسخ تان ممنونم . آیا باید فایل فعلی از روی هاست برداشته و فایل اصلاح شده را آپلود کنم یا امکان ویرایش بدون نیاز
به این کارها هم وجود دارد ؟
برای ویرایش فایل php به نرم افزار خاصی نیاز هستش ؟
سلام. هر دو کار را می تونید بکنید.
برای ویرایش آنلاین روی هاست در سی پنل فایل مورد نظر را انتخاب کنید و از اون بالا دکمه ی edit را بزنید و تغییرات را اعمال کرده و ذخیره کنید.
فایل php را هم با ادیتورهای معمولی مثل notepad هم می تونید ویرایش کنید.
یـــــــــــــــاعـــــــ ـــــــــلی
اون آدرس سایت شما بر روی وب هست.
علاوه بر $mosConfig_live_site باید این دو مورد رو نیز اصلاح کنید :
برای ویرایش ، چند راه دارید:کد:$mosConfig_absolute_path =
$mosConfig_cachepath =
1- از طریق کنترل پنل : حتما باید با utf-8 ویرایش کنید . در غیر اینصورت عنوان سایت و سایر متون فارسی به هم می ریزند
2- از طریق CuteFTP : وصب بشید و روی فایل کلیک کنید و ویرایش کنید و ذخیره کنید.
3- دریاف ، ویرایش و آپلود فایل
یا علی