سلام. من وقتي اين ماژول رو فعال مي كنم چه در مامبو 4.6.2 و چه در 4.6.5 همه استايل ها رو درست نشون مي ده غير از marquee. يعني وقتي استايل رو marquee قرار مي دم ديگه كار نمي كنه و هيچ چيزي رو نشون نمي ده. فكر مي كنيد مشكل از كجاست؟
ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام. من وقتي اين ماژول رو فعال مي كنم چه در مامبو 4.6.2 و چه در 4.6.5 همه استايل ها رو درست نشون مي ده غير از marquee. يعني وقتي استايل رو marquee قرار مي دم ديگه كار نمي كنه و هيچ چيزي رو نشون نمي ده. فكر مي كنيد مشكل از كجاست؟
ممنون
دوستان محترم! كسي نمي دونه علت اين مشكل من با ماژول مذكور چيه؟ ممنون مي شم اگه جواب بديد اساتيد! خيلي لازمش دارم.
سلام. من تست کردم اجرا می شد.در تنظیماتش تغییر بدید ببینید باز هم همینطوره؟
روی لوکال هم همین مشکل را دارید؟
یـــــــــــــــــــاعـــ ـــــــــــلی
من خيلي با تنظيماتش كار كردم و كلا من روي لوكال كار نمي كنم. براي همين نمي دونم. ولي كلا نمي دونم چرا اجرا نمي كنه در قالبهاي مختلف هم امتحان كردم. ممكنه از نسخه دريافتي من باشه؟ از مامبوديگ چند ماه پيش دانلود كردم.
سلام. حالا منظور از لوکال کلا یه مامبوی دیگه هست ( و یا احیانا مامبو روی هاست دیگر) ولی خب لوکال از این بابت عرض شد که عمومی تر هست... .
می تونید این مورد را امتحان کنید و ماژول را حذف کنید و دوباره دانلود و نصب کنید.(هر چند احتمالش ضعیف هست به نظرم)
اگر نشد که دیگه نمی دونم والا؛ اگه دوستان نظر دیگه ای دارند بفرمایند اگر هم نه می تونید یوزر و پسوورد سایت را در صورت تمایلِ خودتون و همچنین یکی از مدیران به آنها بسپارید تا بررسی کنند.
یــــــــــــــــــــاعــ ــــــــــــــلی
سلام. من نمي دونم چرا كلا مطالب متحرك روي سايت من عمل نمي كنه. حالا غير از اينكه ماژول مذكور در حالت marquee كار نمي كنه ماژول اسكرول لينك ها هم وقتي فعالش مي كنم روي سايت چيزي نشون نمي ده. خواهش مي كنم به من كمك كنيد به خصوص از مديران سايت. ممنون