با سلام
کاربران سایت به چه طریقه ای میتوانند رمز خودشان را تغییر دهند ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
کاربران سایت به چه طریقه ای میتوانند رمز خودشان را تغییر دهند ؟
در سایت اصلی باید با یوزر نیم و پسورد خودش وارد بشه و از منوی کاربری گزینه مربوط به ویرایش مشخصات را انتخاب کند
سلام. همچنین آدرس url اون قسمت به صورت زیر هست :
یـــــــــــــــــــاعـــ ــــــــــــــــلیکد:/index.php?option=com_user&task=UserDetails
ممنون از پاسختان
اگر ممکن است بفرمائید که من چگونه میتوانم منوی آن را در سایت قرار دهم .
دادن این آدرس صفحه به کاربران سایت درست نیست و نیز منویی برای جزئیات کاربران ندارم .
ممنون
سلام. خب این لینک به طور پیشفرض در منوی کاربری مامبو وجود داره.(هنگامی که مامبو را با اطلاعات پیشفرض نصب می کنید این منو هم بوجود میاد و احتمالا الان شما هم باید اون را در قسمت منوهاتون داشته باشید) هنگامی که کرران در سایت لاگین کنند این منو براشون به نمایش درمیاد و به اون لینک هم دسترسی دارند.اگر این منو را ندارید بفرمایید تا توضیح بدم.
یـــــــــــــــاعـــــــ ـــــــلی
سلام
با توجه به اینکه من اطلاعات پیش فرض را نصب نکرده ام در نتیجه منوی فوق را نیز ندارم .
ممنون میشم توضیح دهید
سلام. خوب ساده ترین راهش اینه که این منو و لینک درون اون را از روی مامبوی آماده ای که اطلاعات پیشفرض هم در آن نصب هست (مثلا لوکال) را به صورت دستی بسازید. یا اینکه حتی می تونید این منوی کاربری را بسازید و لینک "مشخصات شما" را هم با همون آدرسی که خدمتتون عرض کردم یعنی index.php?option=com_user&task=UserDetails به صورت دستی بسازید و سطح دسترسیش را هم Registered قرار بدید تا کاربران تنها پس از لاگین قادر به دیدن آن باشند. راه دیگر هم ایمپورت کردن جدول منوی کاربری از دیتابیس مامبویی که اطلاعات پیشفرض را دارد به مامبوی سایتتون هست. اگر با این کار آشنایی ندارید همون راه قبلی توصیه میشه.
یـــــــــــــــــــاعـــ ــــــــــــــلی
خیلی ممنون
مشکلم برطرف شد