فایلهای ارسالی در مطالب بعد از 25 روز غیر فعال میشوند
سلام من تعدادی فایل برای دانلود کاربرانم همراه با مطلب آموزشی در سایتم قرار دادم اما هر 25 روز لینک ها قدیمی فرض شده و غیر فعال میشوند هر چه تنظیمات را نگاه کردم چیزی ندیدم چگونه این مشکل را حل کنم و لینکها همیشه برای دانلود فعال باشند ضمنا من فایلها را از گزینه ارسال همین ساتم استفاده کردم
د
پاسخ : فایلهای ارسالی در مطالب بعد از 25 روز غیر فعال میش
[quote author=akhani link=topic=19067.msg101526#msg101526 date=1234356181]
سلام من تعدادی فایل برای دانلود کاربرانم همراه با مطلب آموزشی در سایتم قرار دادم اما هر 25 روز لینک ها قدیمی فرض شده و غیر فعال میشوند هر چه تنظیمات را نگاه کردم چیزی ندیدم چگونه این مشکل را حل کنم و لینکها همیشه برای دانلود فعال باشند ضمنا من فایلها را از گزینه ارسال همین ساتم استفاده کردم
د
[/quote]
شما احتمالاً وقتی که در حال ساخت محتوا بودید زمان انتشار را 25 روز گذاشته اید و یا اینکه سروری که فایل ها رو آن آپلود شده مشکل دارد و اینگونه رفتار میکند
به سراغ مطالبتان بروید و ببینید که آیا زمان پایان انتشار آن را تعیین نموده اید یا خیر ::)
سلام نمیدونم شاید حالا چطوری میتونم کاری کنم که فایلهای پیوست قدیمی فرض نشن و همیشه نمایش داده بشه؟
[quote author=akhani link=topic=19067.msg101591#msg101591 date=1234448358]
سلام نمیدونم شاید حالا چطوری میتونم کاری کنم که فایلهای پیوست قدیمی فرض نشن و همیشه نمایش داده بشه؟
[/quote]
سلام
شما ابتدا به سراغ (تمامی محتواها)بروید و درون جدول محتوایی که نمایش داده میشود ببینید که آیا در ستون (انتشار) مطلبی ضربدر خورده یا خیر(انتشار داده شده یا نه)
اگر ضربدر داشت که شما باید مطلب را باز کرده و در سمت راست سر برگ (انتشار ) را انتخاب و ببینید در کادر پایان انتشار تاریخی را ثبت کرده اید یا خیر اگر کرده اید که باید تاریخ هر چه در قسمت پایان انتشار نوشته اید پاک کنید...
اگر مشکل این نبود و مشکل شما فقط لینک هاست که جواب نمیدهد ... لطف کنید بگوئید از چه سایتی برای آپلود فایل هایتان استفاده میکنید؟
شاید مشکل از همان جا باشد
من فعلا فایلهای پیوست رو روی فضای هاست خودم آپلود میکنم که این پیش فرض خود انجمنه ضمنا 25 روز هم پیش فرض خود انجمن است و میخوام اینو تغییر بدهم