-
نحوه فرستادن مطلب
سلام
1000 بار خوندم که باید کد یک را به اون چیزی که می خوایم عوض کنیم
ولی یه بخش چیه چطوری ساخته می شه ؟
می خوام تو خبر خوانها یه پست بدم که خبر های تازه توش باشه
یه می خوام خود طرف انتخاب کنه که تو کدوم قسمت پست بده مثلا تو قسمت اخبار می خواد خبر بده یا تو قسمت اخبار ورزشی بگید تورا خدا
-
Re: نحوه فرستادن مطلب
یا می خوام یکی از کاربران بیاد یه برنامه تو دانلود ها بگه (از کامپوننت دانلود استفاده می کنم)
یا یکی بیاد تو قسمت کتابخانه یه کتاب بده(کامپوننت)
-
دوست عزیز،
اگر چیز جدیدی به ذهنتون میاد سعی کنید به همون پست قبلیتون اضافه کنید و دوباره زیر همون پست جدید ندید.
سوال شما یکم گنگ هست .. اگر ممکنه کاملا واضح بیان کنید تا ما هم بتونیم بهتر جواب سوالتون رو بدیم.
ممنون
-
چشم از این به بعد
سوالم این بود که من می خوام بازدید کننده بتونه یه خبر جدید برای خبرخوان بر فرض مثال بفرسته یا به یه کامپوننت
-
سلام
دوست من
خبر خوان ها توسط شما که مدیر سایت هستین ست میشن و این امکان رو به شما و کاربران میدن که آخرین خبرهای سایت های دیگه به صورت اتوماتیک در سایت شما نمایش داده بشه .
شما میتونید به کاربرانتون امکان ارسال خبر - لینک - فایل و ... رو بدین .
یا علی
-
آقای فیروز مندان مثلا من می خوام کاربر با انتخاب گزینه ارسال مطلب از منوی کار بری بتونه یه برنامه را به کامپوننت دانلود بفرسته یا بتونه یه خبر را به صفحه اول بفرسته
-
سلام
ببینید برای ارسال یک چیز به هر بخش از مامبو یک لینک جدا وجود دارد و شما باید برای هر قسمت یک منوی جدید ایجاد کنید
مثلا ارسال خبر - ارسال فایل - ارسال لینک - و ... که با چک کردن کامپوننت مورد نظر لینکی که با آن می توان مورد جدید ارسال کرد را می توان یافت
یا علی/خداحافظ
-
ببخشید خوب لینکش را کجای اون کامپوننت نوشته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مثلا برای دانلود ها چیه؟/که اسم کامپوننتش ریموستریه
؟؟؟؟؟؟؟//
خوب چطوری می شه یه قسمت ارسال جدید ساخت؟
و به غیر از اون,اون نوشته هایی که توصفحه اول می یاد که اون اول وقتی نصب می کنیم درباره مامبو هه را چطوری می شه عوض کرد ببخشید آخه تازه مامبو را یاد گرفتم
لطفاجواب بدهید ممنون
-
سلام
برید یک منوی لینک- آدرس وب ایجادکنید و آدرس زیر را در آن وارد کنید index.php?option=com_remository&Itemid=8&f unc=addfile
یا علی/خداحافظ