سام دوستان. من در حال وارد كردن اطلاعات در سايت بودم كه ديدم ديگر الا نمي ايد. :o
ww w.mazaheb.ir
مي شه راهنمايي بفرماييد.
در قسمت مديريت بالا مي آيد و كار مي كنم اما ...
نمایش نسخه قابل چاپ
سام دوستان. من در حال وارد كردن اطلاعات در سايت بودم كه ديدم ديگر الا نمي ايد. :o
ww w.mazaheb.ir
مي شه راهنمايي بفرماييد.
در قسمت مديريت بالا مي آيد و كار مي كنم اما ...
سلام
Not Found میده. این به این معناست که هاست شما خاموش کردن و رفتن دنبال کارشون! آپتایم هاست رو چک کنید و ببینید سایتهای دیگر این هاست نیز این مشکل را دارند ؟
در هر صورت این مشکل از سوی سرور شما میباشد و یا شاید dns های دامنه تغییر کرده باشه.
این مشکل از سوی هاست و یا دامنه هست و کاری از دست ما بر نمی آید!
یا حق
هاست سايت مامبو هستش.من سه سايت ديگه هم روي مامبو دارم ولي بقيه بالا مياد و درست كار مي كنه. پس يعني اشكال از چي مي تونه باشه؟
سلام. اشکال از این می تونه باشه که شما آدرس سیاتتون را اشتباه دادید ;) mazaheb درست هست نه mazahb :)
اما در مورد مشکل شما که صفحه ی سفید میاد می تونید همین عبارت را در انجمن جستجو کنید. جواب های زیادی به این مورد داده شده.
یـــــــــــــــــــاعـــ ــــــــــــلی
سلام. من جستجو كردم و جالب اينجا بود كه در 50 درصد جوابها نوشته بودند جستجو كنيد. و البته پاسخ من در هيچكدام نبود.
اما براي اين كه اين تاپيك به نتيجه رسيده باشد و براي كساني كه جستجو مي كنند مفيد واقع شود مي گويم كه من كامپوننت يادداشت حرفه اي رو نصب كرده و مامبوتش را فعال كرده بودم و مثل اين كه اين كامپوننت با مامبو 4.6.5 سازگار نيست چون روي 4.6.2 خوب كار مي كنه.
ممنون
مامبوتش رو از دیتابیس غیر فعال کنید