مشكل فونتها در ويرايشگر مامبو
با سلام
دوست عزيزم emad_67 طي بررسي كه از سايتم ww w.p30p30.com داشتند ، از فونتهاي مطالب ايراد گرفتند كه بجا بود .
هر كاري ميكنم در اين ويرايشگر فعلي نميتونم فونتهاي سالمي رو قرار بدم و با هر روش حتي با استفاده از MsWord نيز قلمها ناميزون و كوچك و بزرگ هستند .
يك ويرايشگر بنام tabulaPHP22b.zip دانلود كردم كه  از نوع WYSIWYG Editor  بود . ولي هنوز نميدونم كجا و چطوري نصب شده و چطوري ميتونم ازش استفاده كنم .
ضمنا مامبوي من6.5  هست .
پاسخ : مشكل فونتها در ويرايشگر مامبو
قبل از اینکه متنی رو وارد ادیتور مامبو کنید ابتدا وارد notepad کنید و سپس وارد ادیتور مامبو کنید
مشکل حل میشه
با تشكر
اين كار رو كردم ولي نشد.
بعنوان نمونه به  مطلب روانشناسي در صفحه اول مراجعه بفرماييد .
ht tp://www.p30p30.com/home/content/view/142/83/
كدهاي Html رو هم برداشتم ولي باز هم نشد .
يوزر پس هم خصوصي براتون ميفرستم .
[quote author=مجید link=topic=19420.msg103343#msg103343 date=1236440546]
قبل از اینکه متنی رو وارد ادیتور مامبو کنید ابتدا وارد notepad کنید و سپس وارد ادیتور مامبو کنید
مشکل حل میشه
[/quote]
این مشکل مروبط به طریقه اعمال استایل در ادیتور جدید هست. در ادیتور جدید، اندازه توسط مقادیری چون small , x-small و ... مقدار دهی میشن که مرورگرهای مختلف ، برداشت ها یخودشون رو از این مقادیر دارند!
پس ميفرماييد كه چيكار كنم .
آخه اينطوري خيلي مطالب بي ريخت هستند . بايد مطالبي كه اينطوري ميشن رو حذف كنند و دوباره از اول جديد ايجاد كنم . اون هم شايد درست بشه يا نشه !
آخه ورود متن ديگه ساده ترين مرحله اي هست كه كاربر و مدير سايت باهاش سر و كار دارند و اگر اين هم بخواد اين مشكلات رو داشته باشه واقعا كار با مامبو سخت ميشه .
نقل قول:
این مشکل مروبط به طریقه اعمال استایل در ادیتور جدید هست. در ادیتور جدید، اندازه توسط مقادیری چون small , x-small و ... مقدار دهی میشن که مرورگرهای مختلف ، برداشت ها یخودشون رو از این مقادیر دارند!
بنابراين ظاهرا بايد فايل css قالبتون رو ويرايش كنيد. و مقادير مربوط رو طوري تنظيم كنيد كه همه جا يكسان نمايش داده بشه.
ربطی به css سایت نداره !
من گفتم ، در جواب گفتند: "مشکل از مرورگرهاست که هر کدام برداشت مختلفی از این مقادیر دارند"
احتمالا باید به دنبال اصلاح مرورگرها باشید
من چطوری مرورگرهای کاربران رو اصلاح کنم!!!
CSS عقلانی تره ولی من نمیدونم چه کدی رو باید عوض کنم . ضمن اینکه فکر میکنم با CSS نیست بلکه در فایلindex باید کارهایی رو انجام بدم .
خیر. تنها راه ممکن یا اصلاح ادیتور هست، یا اصلاح مرورگرها !
با تشكر
لطف بفرماييد يك ويرايشگر و يا لينك دانلود و آموزش نصبش رو اينجا بذاريد تا ساير دوستاني كه اين مشكل رو دارند بتونند اصلاح كنند.