نمایش سایت بعد از حذف تمامی فایل ها آن
سلام دوستان
من مامبو رو وری سرور نصب داشتم. اما بعد از حذف تمامی فایلهای پوشه public_html هنوز قالب ناقص سایت دیده می شه و صفحه لاگین بخش مدیریت هم باز میشه ولی یوزر و پسورد قدیمی کار نمی کنند. بعد از یک روز این مشکل رفع شد
و تونستم دوباره مامبو رو نصب کنم. همیه چیز تو روز اول خوب بود (قالب ها- بخش مدیریت) ولی بعد از یک روز دو باره یک قالب ناقص از قالبهای مامبو و بخش مدیریت قبلی که من تصاویر هد اونو تغییر دادم برام نمایش میده. تصاویری که آپلود نشده اند. کی میدنه مشکل چیه.
پاسخ : نمایش سایت بعد از حذف تمامی فایل ها آن
دوست عزیز
احتمالا مشکل از کش ISP باشه.
چند بار رفرش کنید.
و یا از یک ISP دیگه سایت را ببینید.
سلام
منظور شما اينه كه قبلا يك بار مامبو را نصب كرده بوديد و بنا به هر دليلي تصميم گرفتيد كلا مامبو را پاك كنيد پس از پاك كردن برخي فايل هاي قالب پاك نشدند و شما بدون پاك كردن اونها دوباره تصميم گرفتيد مامبو را نصب كنيد؟
اگر اين طور است شما بايد مامبو اكسپلورر را نصب كنيد و فايل هاي قالب قبلي را بوسيله آن پاك كنيد
mambo explorer را سرچ كنيد و نصبش كنيد مشكلتون حل ميشه
علت هم اين است كه ownre فايل هايي كه بوسيله مامبو نصب مي شود nobody است به همين دليل شما نمي تونيد از سي پنل پاكش كنيد
موفق باشيد
سلام دوست عزیز من یک هفته است که این مشکل را دارم و فکر نکنم مشکل از ISP باشه.
piroozman عزیز این این خودش یک مشکل است چون یوزر و پسوردی که من برای ادمین سایتم موقه نصب تعریف کردم بعد از یک روز که ظاهر سایت بهم خورد دیگه جواب نداد و میگه یوزر و پس شما اعتبار ندارد و یا ...
البته نا گفته نماند. زمانی که من تمامی فایلها را پاک کردم و فضای اشغالی برابر صفر شده بود باز هم من صفحه مدیریت قدیمی را می تونستم باز کنم در صورتی که اصلا وجود خارجی نداشت چون من تمامی پو شه هاشو پاک کردم و به جا صفحه index.htm صاحب هاست یک صفحه سفید که توش نوشته "لطفا بعدا مراجعه کنید" نمایش داده می شد.
باتشکر از توجه شما.
مشكل يوزر و پس رو كه مي تونيد حل كنيد كافي است بازيابيش كنيد
اما شما بعد از پاك كردن فايل هاي مامبو صفحه را ريفرش كرديد ببينيد كه آيا كاملا پاك شدند يا نه؟
فكر مي كنم كه اين طور نباشد
با سلام الان یک هفته است ک این کار را می کنم
البته اگه کاری با کارش نداشته با شم خودش درست میشه ولی دو با ره به حالت قبلی بر می گرده. نمی دونم شاید مشکل از سرور باشه.
باتشکر
سلام
اگر مایلید آدرس هاست خود و اطلاعات کاربری را برای من بصورت خصوصی ارسال کنید تا در اولین فرصت بررسی کنم.
یا حق
با سلام
من اطلاعات کار بری را براتون میل می کنم ولی سعی کنید نتیجه رو تو همین تاپیک بزارین.
کمی وضعیتش بهتر شده ولی باز هم در یک بازه زمانی طولانی همون اطلاعات قدیمی نمایش داده می شه ولی بعد از مدتی دوباره درست میشه.
با تشکر
ببینید باز هم مشکلی داره سایت شما ؟
یا حق
اره هنوز مشکل پا برجاست.
مشکل از htaccess نیست چون خودم هم با هاش زیاد ور رفتم ولی درست نشد.