-
آپلود سایت
سلام اولا ببخشید! چون مدتی به دلیل مشکلات نبودم . در جواب دلفان آتش دوست محترم اینکه فرمودید چی را آپلود می کنید؟ اینجانب از طریق مامبو یک سایت طراحی کرده ام و حالا برای آپلود سایت دچار مشکل شده ام .فایل زیپم را به هاست برده ام دیگر بقیه را نمی دانم.
پسرمهربون عزیز در پاسخ به سوالات شما 1- از کجا آپلود می کنید؟ از سایت freehostia ، دومین رایگان گرفتم و فایل های سایت خود را با استفاده از راهنمایی های دوستان و البته مبحث "آموزش انتقال از لوکال به هاست" که از سایت مامبو گرفته بودم زیپ کرده و این فایل را به هاست منتقل کردم (از طریق File Manager) فکر می کنم این کار را درست انجام دادم .حال در آنجا نمی دانم این فایل فشرده را چطوری در هاست اکسترکت کنم؟ چطوری مامبو نصب کنم؟ (در همان جزوه کقته ) و پس از آن طبق راهنمایی "آموزش انتقال از لوکال به هاست" بتوانم سایتم را آپلود نمایم ؟ البته از طریق phpmyadmin نیز دیتا بیس ساخته ام .
2- پیغام خطایی به شما می دهد یا نه ؟ بله چون ناشی هستم در File Manager دگمه ای به نام آپلود هست وقتی این دگمه را میزنم حدود یک صفحه خطا می دهد.
3- برای مشکل خود جستجو کردید؟ بله بسیار زیاد (سوال و جوابهای انجمن تخصصی را زیر و رو کردم ) اما نشد. با تشکر از راهنمایی های شما دوستان عزیز.
-
پاسخ : آپلود سایت
سلام
لطف کنید و در همان تاپیک بحث را ادامه دهید!
قبلاً هم به شما عرض کردم که در یک تاپیک یک موضوع را پیگیری کنید. لطفاً برای آنکه به پاسخ برسید به قوانین و مدیران مامبولرن احترام بگذارید. با تشکر فراوان.
در تاپیک قبلی خود بحث را دنبال کنید.
این تاپیک آرشیو خواهد شد.
یا حق