-
مشکل مامبو با ie
سلام
من یه مشکل دارم سایتم با اینترنت اکسپلورر بالا نمی یاد نه با 6  نه با 7 با پنج هم چک کردیم مدام رفرش می کنه نمی دونم مشکلش چیه داخل قسمت مدیریت هم نمی ره ولی با فایر فکس هیچ مشکلی نداره  آیا امکان داره موقع unzip فایل مامبو اون ناقص باز شده باشه یا نه مشکل دیگه ای هستش 
لطفا راهنمایی کنید
www .click2ir.comuf.com
-
پاسخ : مشکل مامبو با ie
راستی یدم رفت بگم مامیوی من آخرین ورژنی بود که برای دانلود گذاشتید تقریبا یک ماه پیش دانلود و نصبش کردم
-
تست کردم مشکلی نداشت!
اگر هم مشکلی باشه از مامبو نیست ممکن هست قالبتون مشکلی داشته باشه
-
[quote author=dj_ahmad link=topic=19523.msg103869#msg103869 date=1237153974]
تست کردم مشکلی نداشت!
اگر هم مشکلی باشه از مامبو نیست ممکن هست قالبتون مشکلی داشته باشه
[/quote]
دوست عزیز قالب پیشفرض خود مامبو 4.6.5 رو هم قرار می دم نمی یاره اگر سایت رو دیده باشید قرار ه داخلش آموزش قرار داده بشه اگر درست نشه افتضاح می شه
قالب رو پیشفرض گذاشتم از فایر فکس بدون مشکل می یاد ولی در ie فقط title می یاد و دوباره می ره نمی دونم چه شه من دو سال هستش که از مامبو استفاده می کنم ولی اینجوری شو ندیده بودم
-
سلام
بله؛ بنده هم سایت شما رو در اینترنت اکسپلورر نتونستم ببینم.
شما سایت رو کامل به لوکال هاست و یا هاست دیگری منتقل کنید (مثلاً یک هاست رایگان دیگه مثل گیگفا). اگر مشکلی نباشه و در لوکال و هاست دیگری سایت شما باز شود. مشخص میشود که مشکل از هاست هست!
در ضمن حتماً اسکریپتهای خودتون و صفحات index رو مشاهده و مطالعه کنید که اینترنت اکسپلورر رو منع ورود نکرده باشید!
یا حق
-
آقا من دوباره ie نصب کردم ولی درست نشد از کاشان ما سایت رو چک کردیم از قم هم همچنین و از دلیجان هم همچنین نمی دونم مشکلش چیه قالب رو هم پیش فرض گذاشتم بازم درست نشد لطفا کمک کنید
شاید مشکل از هاست باشه نمی دونم
ولی بعید می دونم چون تا سه روز پیش کار میکرد
-
مشکل از مامبو نیست. احتمالا مشکل از طرف هاست شما باید باشه چون هاست رایگان هست، ممکنه اسکریپتی رو خودش به سایت اضافه کنه
-
سعید خان مشکل از مامبو بود
-
[quote author=iranebartar link=topic=19523.msg103865#msg103865 date=1237150768]
سلام
من یه مشکل دارم سایتم با اینترنت اکسپلورر بالا نمی یاد نه با 6 نه با 7 با پنج هم چک کردیم مدام رفرش می کنه نمی دونم مشکلش چیه داخل قسمت مدیریت هم نمی ره ولی با فایر فکس هیچ مشکلی نداره آیا امکان داره موقع unzip فایل مامبو اون ناقص باز شده باشه یا نه مشکل دیگه ای هستش
لطفا راهنمایی کنید
www .click2ir.comuf.com
[/quote]
سلام من چک کردم هم با IE7 و هم Opera
بدونه هیچ نقصی باز می شه . صد در صد مشکل از هاست رایگان بوده که بر طرف شده
-
[quote author=iranebartar link=topic=19523.msg103899#msg103899 date=1237188676]
سعید خان مشکل از مامبو بود
[/quote]
سلام. میشه بفرمایید دقیقا از کجا و چطور حل شد؟
یـــــــــــــــــــاعـــ ـــــــــــــلی