سلام
می خواستم بدونم چطوریمی شه دو تا کامپوننت remository را بر روی سایت نصب کرد؟؟؟؟؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
می خواستم بدونم چطوریمی شه دو تا کامپوننت remository را بر روی سایت نصب کرد؟؟؟؟؟؟؟
فکر نمی کنم اگه نام کامپوننت ها فرق بکنه مشکلی پیش بیاد من خودم تا به حال دو تا کامپوننت یک جور را نصب کردم
فقط اسم آنها متفاوت بوده یا حداقل من خودم طوری تغییر دادم که اسمش تغییر کند و فولدری که هنگام نصب می سازد
با فولدر قبلی یک نام نباشد که خطا بگیرد این کار هم در فایل XML کامپوننت که برای نصب است امکان پذیره البته باید تغییرات دیگری
هم در بعضی فایل ها داد
در هر صورت در حالت کلی اگر اسم کامپوننت ها فرق کند اتفاق خاصی نمی افتد و نصب می شود
منظورتان همین بود
سلام
مجید جان کاری که شما گفتی تنها قسمتی از کاریست که باید دوست عزیزمون انجام بده .
کار دیگه ای که باید حتما صورت بگیره ویرایش فایل XML و تغییر نام تیبل کامپوننت هست .
یا علی
من اسم را عوض کردم ولی وقتیار منوی کامپوننت ها وارد نتظیمات میشوم به صفحه اول می رود (صفحه اول مدیریت)
آقای فیروز مندان چی را باید عوض کنم؟؟
لطفا انگلیسی بنویسید
می تونم ای دییاهوتونرا اگه دارید داشته باشم؟؟
سلام
فایل XML کامپوننت رو باز کنید و نام تیبل ها که معمولا در تگ <query> ست میشن رو تغییر بدین .
یا علی
به چی عوض کنم آخه؟؟؟؟؟؟؟
به یه اسم دیگه ! که با تیبل قبلی یکی نباشه و تداخلی با کامپوننت قبلی پیدا نکنه !
یا علی
نشد باز هم
عوضم کردم ولی نشد باز هم وقتی به صفجه مجموعه های کامپوننت می رم می ره صفحه اول وب
[quote author=dampaye_koneh link=topic=2041.msg11869#msg11869 date=1156254275]
نشد باز هم
عوضم کردم ولی نشد باز هم وقتی به صفجه مجموعه های کامپوننت می رم می ره صفحه اول وب
[/quote]
دوستان منم همين مشكل رو دارم
لطفا كمكم كنيد
ممنون.يا علي