-
خطا در SMF
سلام ...
صفحه اصلی SMF این خطا رو می زنه و انجمن رو بالا نمیاره !! دوستان لطف کنن بگن مشکل از چیه ؟ :-[
Notice: Undefined variable: sourcedir in /home/wwwzake/public_html/forum/index.php on line 49
Warning: require_once(/QueryString.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/wwwzake/public_html/forum/index.php on line 49
Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/QueryString.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/wwwzake/public_html/forum/index.php on line 49
-
پاسخ : خطا در SMF
-
سلام
من آشنایی چندانی با SMF ندارم اما فکر میکنم فایلهای شما آسیب دیده باشند و بهتر باشه که فایلهای SMF را اووررایت کنید تا شاید مشکل حل شود. (از اخطاری که داده چنین برداشت میشه کرد!)
در مامبو وقتی با چنین اخطاری روبرو میشیم، یعنی فایلها ناقص آپلود شده اند و یا اینکه فایلها موجود نیستند و یا ... .
قبل از هرکاری بکاپ بگیرید حتماً!
یا حق
-
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=19846.msg105632#msg105632 date=1240213435]
سلام
من آشنایی چندانی با SMF ندارم اما فکر میکنم فایلهای شما آسیب دیده باشند و بهتر باشه که فایلهای SMF را اووررایت کنید تا شاید مشکل حل شود. (از اخطاری که داده چنین برداشت میشه کرد!)
در مامبو وقتی با چنین اخطاری روبرو میشیم، یعنی فایلها ناقص آپلود شده اند و یا اینکه فایلها موجود نیستند و یا ... .
قبل از هرکاری بکاپ بگیرید حتماً!
یا حق
[/quote]
مشکل از فایل ها نیست ...
مدیر سرور سابق ما انجمن رو به دلایل ضعف امنیتی غیر فعال کرده که به این شکل در اومده ... حالا سرور رو ما عوض کردیم و نمی دونیم چه بلایی سر انجمن آورده که این شکلی شده ... دوستان راه نمایی کنن خواهشا تا مشکل رو حل کنیم ...
-
اگر بسته خاصی نصب نیست یک دور تمام فایل ها را جایگزین کنید ببینید درست میشه
-
[quote author=نوید link=topic=19846.msg105664#msg105664 date=1240233030]
اگر بسته خاصی نصب نیست یک دور تمام فایل ها را جایگزین کنید ببینید درست میشه
[/quote]
همین کار رو انجام دادم ولی تمامی متن های فارسی انجمن شده مثل شکل زیر :
انجمن غیر ÙØ¹Ø§Ù„ Ù…ÛŒ باشد
:'(
-