پاسخ : مناقصه ی اجرای یه پروژه
لطفا شما هم یه فیدبکی به کامیونیتی پس بدید و بگید قیمت برنده در مناقصه چقدر بوده.
البته چون کار جزیی هست شاید یکی خواسته مجانی براتون انجام بده ^-^
بهرحال قیمت های معقول ارایه شده رو بگید.
[quote author=newbie777 link=topic=19927.msg106121#msg106121 date=1240840557]
لطفا شما هم یه فیدبکی به کامیونیتی پس بدید و بگید قیمت برنده در مناقصه چقدر بوده.
البته چون کار جزیی هست شاید یکی خواسته مجانی براتون انجام بده ^-^
بهرحال قیمت های معقول ارایه شده رو بگید.
[/quote]
سلام
قبول دارم که کار جزئی و ساده ای هست، اما خودم با مجانی بودنش موافق نیستم! :) به هر صورت زحمت و وقت می خواد....
اما حتماً قیمت و برنده رو در صورت توافق با خود شخص برنده اعلام می کنم.
40ساعت تا اتمام مناقصه
سلام
دیدم این تاپیک باز شده و موارد ریزی در آن هست و بهتره که شفاف شود :
بطور کلی نصب مامبو کار چندان سختی نیست، اما اگر کسی مایل باشد که اینکار توسط فرد ثانویه ای انجام شود طبیعتاً باید هزینه ای پرداخت شود.
نصب کامپوننتها هم اصلاً کار سختی نیست، اما خوب برخی کامپوننتها نیاز به تنظیمات خاص دارند و تغییرات جزئی در کدهای مامبو. پس طبیعتاً باید هزینه ای پرداخت شود.
ایجاد و برنامه ریزی اولیه سایت هم که مهمترین قسمت آن هست اگرچه در نگاه اول بسیار ساده باشد اما نیاز به دقت و برنامه ریزی دارد که کسی جز مالک سایت نمیتواند آنرا انجام دهد.
امیدوارم کاری میخواهید هرچه سریعتر انجام شود.
یا حق
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=19927.msg106188#msg106188 date=1240949872]
سلام
دیدم این تاپیک باز شده و موارد ریزی در آن هست و بهتره که شفاف شود :
بطور کلی نصب مامبو کار چندان سختی نیست، اما اگر کسی مایل باشد که اینکار توسط فرد ثانویه ای انجام شود طبیعتاً باید هزینه ای پرداخت شود.
نصب کامپوننتها هم اصلاً کار سختی نیست، اما خوب برخی کامپوننتها نیاز به تنظیمات خاص دارند و تغییرات جزئی در کدهای مامبو. پس طبیعتاً باید هزینه ای پرداخت شود.
ایجاد و برنامه ریزی اولیه سایت هم که مهمترین قسمت آن هست اگرچه در نگاه اول بسیار ساده باشد اما نیاز به دقت و برنامه ریزی دارد که کسی جز مالک سایت نمیتواند آنرا انجام دهد.
امیدوارم کاری میخواهید هرچه سریعتر انجام شود.
یا حق
[/quote]
سلام
ممنون از توجهتون...
بله .. کاملاً درسته ... خودم توی پست قبلی به این موضوع اشاره کرده بودم. ( شاید گفتنش زود باشه، اما یکی از دوستان پیشنهاد اجرای مجانی کار رو داده بودند و در عوض به مدت 3ماه بنر تبلیغاتی داخل سایت بگیرند.. اما خودم به ایشون جواب دادم که حتی اگه 1000تومن هم می خوان بگیرن، بگیرن، اما نگن که مجانی انجام می دن! چون برای رشد اوپن سورس، باید به تقویت انگیزه ها پرداخت و سفارشهای انجام پروژه یکی از انگیزه هاست)
اینم درسته!.. اما خودم هاست و دامین به شخص می دم و بعد از رفع مشغله ی فعلی، به مرتب کردن سایت و پر کردنش و اضافه کردن کامپوننتها مشغول می شم. از این نظر هم به مشکلی بر نمی خوریم.
بازم از وقتی که گذاشتید ممنونم
با سلام مجدد به همه ی دوستان
عذر می خوام که کمی دیر شد.
یکی از دوستان شرایط و پیشنهادشون مناسب بود و کار رو قبول کردند و واقعاً جای تشکر داره که در کمتر از 30ساعت بعد از ارسال ایمیل اطلاعات توسط من، سایت رو تحویل گرفتم.
ایشون یکی از اعضای با سابقه ی سایت هستند و نمی دونم دلیل اینکه تمایل به معرفی ندارند چیه! اما با اجازشون مبلغ رو می گم.
نصب و مامبونایز و تنظیمات و طراحی هدر و ... 25 هزار تومان ( کل منوها و صفحاتی که آماده شد هم 34 صفحه بود و زبان دوم هم صرفاً نصب شد تا بعداً تکمیل کنم)
با تشکر از تمام دوستان،... اعلام پایان مناقصه
خوب بله ديگه هر كسي قيمت خودشو داره ...
اين بزرگوار خواستن لطف كنن انقدر گرفتن بعضيا بيشتر بعضيا هم كمتر
اگه بازم ميگشتي ممكن بود كمتر از اين هم پيدا كني.....
به تعبيري هر كس پول سابقه و تخصصشو ميگيره 8)
خوشحالم كه كارت راه افتاد ;)
يا علي :-*
[quote author=BlackStar link=topic=19927.msg106344#msg106344 date=1241357341]
[/quote]
البته زیاد به این موضوع ربطی نداره. اما بعضی ها هستند که نه سابقه و نه تخصصی دارند و خوب هم اتفاقا می گیرند ...
نمونه هاش رو کافیه یک جستجو کنید ، پرس و جو کنید همه چیز دستتون میاد. ;)
[quote author=سعید link=topic=19927.msg106407#msg106407 date=1241441659]
[quote author=BlackStar link=topic=19927.msg106344#msg106344 date=1241357341]
[/quote]
البته زیاد به این موضوع ربطی نداره. اما بعضی ها هستند که نه سابقه و نه تخصصی دارند و خوب هم اتفاقا می گیرند ...
نمونه هاش رو کافیه یک جستجو کنید ، پرس و جو کنید همه چیز دستتون میاد. ;)
[/quote]
بله اينكه مسلمه
و دقيقا همونها هم هستن كه بازارو خراب كردن....
بيشتر منظورم اين بود كه بي دروپيكره اين قضيه هر كي هر چي خواست ميگيره برا همين گفتم اگه بازم ميگشتي حتي كمتر از اين هم ميتونستي پيدا كني...
موفق باشي
يا علي