چطور میشه دو کابر با یک نام کابری دقیقا مشابه وجود داشته و فقط ایمیل ها فرق داشته باشد در حالی که نام نمایشی هم غیر فعال میباشد
چیزی که اتفاق افتاده :o :D
نمایش نسخه قابل چاپ
چطور میشه دو کابر با یک نام کابری دقیقا مشابه وجود داشته و فقط ایمیل ها فرق داشته باشد در حالی که نام نمایشی هم غیر فعال میباشد
چیزی که اتفاق افتاده :o :D
سلام - خوش آمدید
نام کاربرها فارسی هست ؟
یا حق
نام لاتین دو بخشی میباشد مثلا hamid dd فقط نکته جالب اینجاست با توجه به این که من نام نمایشی رو غیر فعال کرده بودم الان یوز دوم دارای نمایشی با یه اسپیس بیشتر است مثلا به صورت hamid dd ولی نام های کاربری دقیقا یکسان میباشد و جالب اینجاست هردو نام کابری وقتی یوزر با مشکل مواجهه شده خودش دوباره ثبت کرده البته سیستم فقط از ایمیل مشابه اشکال گرفته که که با یه ایمیل دیگر ولی با همان نام کاربری دوباره ثبت نام کرده!!! و ما الان در لیست کاربران دو یوزر با یک نام داریم
شما مطمئن هستی که بین این کلمات کاراکتر دیگری موجود نیست؟ و یا حتی بجای اون فاصله از کاراکتر دیگری استفاده نشده ؟
اصولاً برخی از کاربران به چنین شیطنتهایی میپردازند.
مثلاً الان من اسم مهدی رو دوبار با دو شکل اینجا مینویسم.
mahdi - mahdi شاید عجیب باشه براتون! اما این دو کلمه در یک کاراکتر پنهان تفاوت دارن.
مهدی اولی یک نیم فاصله قبل از حرف I دارد و این تفاوت در نوشتار باعث اشتباه سیستمها میشود. البته من این مشکل رو قبلاً در یکی از سیستمهای مدیریت محتوا گزارش کردم که به مشکل پرداخته نشد.
در هر صورت دلیلش رو به شما بیان کردم، هرچند میتونه دلیل دیگه ای داشته باشه، چون من به SMF کاملاً آشنا نیستم و ... .
حالا اجازه بدید دوستان مسئول هم بیان و اگر مورد دیگه ای هست بفرمایند.
یا حق
بله حق با ایشونه، اینجور مسئله ای امکان نداره،
شما از کجا مطمئنی که 2 تا کاربر با 1 نام ثبت نام کردند؟ اصلا مطمئنید که نام کاربریشونه؟ یا نام نمایشی؟