رنک بالا با لینک های زیاد یا رنک پایین و لینک های کم
در مورد انتقال پیج رنک بین از سایتی به سایت دیگه گفته میشه که رنک سایت بین لینک های خارجی اون سایت تقسیم میشه.
در این حالت مثلا اگه با یک سایت با پیج رنک 1 که دارای 4 لینک خارجی هست تبادل لینک کنیم بهتر از سایتی با پیج رنک 3 و 13 لینک خارجی هست.(بعضی سایت ها بر این عقیده اند)
اما از طرف دیگه وقتی بک لینک های سایت رو نگاه می کنم، بیشتر، سایت هایی با رنک بالا وجود دارن. در واقع گوگل اون سایت هایی که رنکشون نسبتا بالاتر بوده رو به عنوان لینک دهنده ثبت میکنه.(منظورم توی خود گوگل وقتی عبارت link:... رو وارد می کنیم هست نه webmaster) بنابراین ظاهرا ارزش لینک هایی با رنک بالاتر بیشتره(با هر تعداد لینک خارجی)
چون گوگل بشتر بهشون اهمیت میده.
می خواستم اگه دوستان اطلاعاتی در این مورد دارن در اختیار بنده هم قرار بدن ;)
پاسخ : رنک بالا با لینک های زیاد یا رنک پایین و لینک های
سلام
بکلینک داشتن در سایتهایی که پیج رنک بالا دارند قطعا تاثیر بیشتری داره . مثلا اگر پیج رنک شما 2 هست :
10 سایت با پیج رنک 2-3 به شما لینک بدن < 2 سایت با پیچ رنک 5 به شما لینک بدن
20 سایت با پیج رنک 3-4 به شما لینک بدن < 1 سایت با پیج رنک 6 به شما لینک بده ...
البته بک لینک حداقل باید 3-4 ماه ثابت باشه .
یا علی
پاسخ : رنک بالا با لینک های زیاد یا رنک پایین
[quote author=فیروزمندان link=topic=20608.msg109408#msg109408 date=1246865859]
سلام
بکلینک داشتن در سایتهایی که پیج رنک بالا دارند قطعا تاثیر بیشتری داره . مثلا اگر پیج رنک شما 2 هست :
10 سایت با پیج رنک 2-3 به شما لینک بدن < 2 سایت با پیچ رنک 5 به شما لینک بدن
20 سایت با پیج رنک 3-4 به شما لینک بدن < 1 سایت با پیج رنک 6 به شما لینک بده ...
البته بک لینک حداقل باید 3-4 ماه ثابت باشه .
یا علی
[/quote]
سلام
بله بنده هم اوایل بر همین عقیده بودم، اما قضیه outgoing لینک ها از یک سایت چی میشه؟
من توی چند سایت دیدم که نوشتن تعداد لینک های خارجی از یک سایت مهمه(به خاطر اینکه پیج رنک اون صفحه بین لینک های خارجی اون صفحه تقیم میشه)
بخشی از یک مقاله ای که خوندم:
نقل قول:
Let me give you some examples:
A PR 1 page with 4 outgoing links has a Link Value of 0.21
A PR 2 page with 8 outgoing links has a Link Value of 0.21
A PR 3 page with 13 outgoing links has a Link Value of 0.20
A PR 4 page with 17 outgoing links has a Link Value of 0.20
A PR 5 page with 21 outgoing links has a Link Value of 0.20
A PR 6 page with 25 outgoing links has a Link Value of 0.20
A PR 7 page with 30 outgoing links has a Link Value of 0.20
A PR 8 page with 34 outgoing links has a Link Value of 0.20
A PR 9 page with 38 outgoing links has a Link Value of 0.20
A PR 10 page with 42 outgoing links has a Link Value of 0.20
What this shows is that a link from a low PR page with a lower number of outgoing links can be of more or equal value to a link from a high PR page with a higher number of outgoing links.
http:// www. the-search-engine-optimizer.com/improve-search-engine-ranking.htm
پاسخ : رنک بالا با لینک های زیاد یا رنک پایین
سلام
موضوعی که در رابطه با پیج رنک گوگل مهم هست اینه که هیچ یک از این موارد و فرمولها 100% نیستند . هنوز کسی نمیتونه بگه فرمول پیج رنک دقیقا به صورت X هست . مواردی که در سایتها بیان میشه بیشتر از روی تجربیات است .
مقاله ای که لینک دادید کاملا درسته . داشتن بک لینک در سایتی که پیج رنگ 7 داره و به 500 سایت لینک داده قطعا بدتر از داشتن بک لینک در سایتی با پیج رنک 6 هست که به 10 وبسایت لینک داده .
شاید الان بهتر متوجه شده باشید چرا خیلی از لینکهایی که در انجمن هست رو از حالت لینک خارج میکنیم . موردی که بیان کردید یکی از دلایل حذف هایپر لینک هست
یا علی
نقل قول:
مقاله ای که لینک دادید کاملا درسته . داشتن بک لینک در سایتی که پیج رنگ 7 داره و به 500 سایت لینک داده قطعا بدتر از داشتن بک لینک در سایتی با پیج رنک 6 هست که به 10 وبسایت لینک داده .
پس با این حساب کدوم پارامتر رو در اولویت قرار بدیم؟
چون خیلی از سایت هایی که رنک بالا دارن تعداد لینک های خارجی اونا هم زیاده، مثلا یکی از سایت هایی که من باهاش تبادل لینک کردم و رنک 5 داره، دارای 135 تا لینک خارجی هست.
البته با این حال بازم من فکر می کنم رنک بالاتر اولویت بیشتری داره چون از همین سایتی که 135 تا لینک خارجی داره، توی گوگل برای من چندین بک لینک ازش ثبت شده در حالی که در مورد سایت های دیگه این طور نیست.
نظر شما هم همینه؟
ممنون ;)
سلام
شما هر چه بیشتر بک لینک داشته باشید بهتر هست حالا چه پیجرنک سایت مورد نظر 1 باشه چه 10
این سوال زمانی پیش میاد که ما بخواییم بابت لینکی که به ما میدن هزینه کنیم در این صورت پارامتر بالا رو باید در نظر بگیرید و بین سایتها ، سایتی رو انتخاب کنید که پیج رنک بالاتر داشته باشه و در عین از این سایت به بیرون زیاد لینک نشده باشه .
ما در سایت مامبولرن در حال حاضر به چند وبسایت لینک دادیم . یکی از این سایت های که حدود 3 ماه هست لینک شده در Google Dance جدید پیج رنکش از 2 به 5 مستقیما ارتقا یافت .
یا علی
خیلی ممنون جناب فیروزمندان بابت پاسخ ها :)
سلام . اطلاعات خیلی خوبی بود
اشکالی نداره من هم یه سوال کلی بپرسم ؟ چون نتونستم نتیجه مورد نظر رو بگیرم و برام یکم سوالای جدید پیش اومد
.
اینکه ما به چه سایتهایی و به چه تعداد لینک میدیم مهمه پس ؟ ممکنه لینک دادن زیادی به سایتهای رتبه پایین ، رنک ما رو پایین نگه داره ؟
.
و اینکه الان سایتی که من مدیرش هستم ( انجمن مکانیک تهران جنوب ) ، در سایت دانشگاه آزاد بهش لینک دادن و رنکش هم 6 هست و چقدر طول میکشه تا تاثیرش روی رنک سایت ما هم نمایان بشه ؟ البته لینکی که دادن در منوهای سایتشون هست
.
بابت زحماتتون ممنون
نقل قول:
ممکنه لینک دادن زیادی به سایتهای رتبه پایین ، رنک ما رو پایین نگه داره ؟
نه، رنک شما وابسته هست به لینک هایی که به سایت شما میاد، نه لینک هایی که از سایت شما خارج میشه.
نقل قول:
و اینکه الان سایتی که من مدیرش هستم ( انجمن مکانیک تهران جنوب ) ، در سایت دانشگاه آزاد بهش لینک دادن و رنکش هم 6 هست و چقدر طول میکشه تا تاثیرش روی رنک سایت ما هم نمایان بشه ؟ البته لینکی که دادن در منوهای سایتشون هست
تاثیرش در google dance بعدی ظاهر میشه، البته بستگی داره که کی شما لینک شده باشی. google dance هم زمان ثابتی نداره و معمولا 2-3 ماه یکبار اتفاق میفته.
سلام
پیشنهاد میکنم یک فایل RSS از آخرین ارسالهای انجمن خودتون در سایتشون قرار بدید (اگر اجازه میدن)
یا حق