میخوام بدونم این اسکریپتهایی که تو سایتها میزارن ، در صورت استفاده ازشون ، امنیت سایت به خطر میوفته یا نه ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
میخوام بدونم این اسکریپتهایی که تو سایتها میزارن ، در صورت استفاده ازشون ، امنیت سایت به خطر میوفته یا نه ؟
سلام
کدوم اسکریپتها مثلاً؟!
یا حق
اسکریپت که زیاد هست . سوال من کلی بود . یعنی میخوام بدونم هر اسکریپتی که دیدم رو استفاده نکنم ؟ برای مثال یه اسکریپت فال حافظ بود که الان رو سایت گذاشتم . امنیت رو چه جوری میشه چک کرد ؟
www. tjsme.ir/hafez
سلام
برای بررسی امنیت گزینه های زیادی باید چک بشود که تعدادی از آنها کاملا تخصصی هستند
ولی در کل از سایت هایی که شما اجازه میدن از سرویس های آنها در سایت ها استفاده کنید مثل سایت بالا و یا پرشین استات و ... کافیه که به خود سایت بشه اعتماد کرد در این صورت از سرویس های آنها هم میشه استفاده کرد و مشکلی ایجاد نمیکنه
سلام
بعضی از اسکریپتهای معروف با آنتی ویروس ها قابل شناسایی هستند اما بقیه که زیاد معروف نیستند باید توسط شما یا کسی که برنامه نویس هست بررسی بشه تا صحت اون و امن بودن اون مشخص بشه هر چند این کار باز هم نسبی است ...
یا علی
ممنون بابت پاسخ ها
من زیاد تو این زمینه تخصص ندارم که بخوام امنیتش رو چک کنم . از ظرفی از چند وقت پیش تو سایتها یه سری اسکریپت میبینم که بعضیاش جالبه . حالا میخوام از شما یه سوال کلی بپرسم که پیشنهاد میکنید کلا استفاده بکنم یا نه ؟ اگه سایتی که اون اسکریپت رو واسه دانلود گذاشته بود امنیت داشت ، اسکریپت رو استفاده کنم ؟ ( البته فک کنم آدرس سایت اصلی که ساپورت میکنه در داخل فایل index.php اون اسکریپت باشه ) . به هر حال من دارم از مامبو استفاده میکنم و اگه احتمال ضعف در امنیت این اسکریپتها رو ببینم ، به قول معروف از خیرش میگذرم