-
اصلاح background
سلام دوستان من میخوام برای سایتم یه صفحه اول قرار بدم که که دررون این صفحه یه متن باشه که روش نوشته باشه ورود به سایت که با کلیک بر روی اوون به سایت اصلی وارد بشن حالا من اول اومدم یه تیبل زدم و بک گراند خودمو گزاشتم توی اون تیبل
بدشم متن ورود به سایتم گذاشتم توی یه div ولی این کارم مشکل داشت اونم اینکه توی firefox و IE متن من یه جا نیست و متن من توی این دو مرورگر یک جا قرار نمیگیره
حالا اگر بخوام اون تصویر بک گراند خودمو بزارم تو قسمت بک گراند کلی یعنی از propertis بیامو عکسو کلی بک گراندش کنم اون وقت وقتی عکسو از حالت repeat در بیاریم عکس در کناری از تصویر قرار میگیره و نمیتونم بک گراند اصلیمو در حالت سنتر قرار بدم حالا مشکلات بالای من یه توضیح بدین که مشکل از کجاست و اگر راه حلی برای انکه من یه عکس به عنوان بک گراند قرار بدم و متنی هم روش بنویسم دارین بگین
موفق و پیروز باشین
-
پاسخ : اصلاح background
سلام
پیشنهاد میکنم به سایتهای زیر بروید و شروع به آموزش کنید.
html.ir
w3schools.com/css/default.asp
اینکاری که شما میخواهید انجام بدید زمان زیادی نمیبره انجامش، اما بهتره که خودتون انجام بدید. پیشنهاد میکنم بعد از مطالعه کامل دو سایت بالا از دریم ویور استفاده کنید.
یا حق
-
سلام
دوست عزیز من از dream استفاده میکنم و مشکلی هم با html ندارم میشه بگین مشکل من کجاست که بک گراند در سنتر نمیره
-
[quote author=hassan68 link=topic=20858.msg110646#msg110646 date=1248390173]
مشکلی هم با html ندارم
[/quote]
اگر مشکلی ندارید، پس باید بتونید این مورد رو شخصاً برطرف کنید.
[quote author=hassan68 link=topic=20858.msg110646#msg110646 date=1248390173]
میشه بگین مشکل من کجاست که بک گراند در سنتر نمیره
[/quote]
پس با html مشکل دارید؟!
خوب حالا که لقمه جویده شده دوست دارید! سورس کد صفحه و البته در صورتی که از css استفاده شده سورس اون هم در اینجا قرار بدید تا بررسی کنم و اصلاح کنم.
یا حق
-
سلام
برای اینکار میتونید از Style Background استفاده کنید
یکی از پارامترها Position هست که میتونید هم به صورت اندازه ست کنید ( پیکسل - پوینت & ... ) و هم به صورت موقعیت ( center - top - right & ... )
یا علی