سلام
برنامه ای هست که بتونم با اون با وردپرس مجتمع سازی کنم طوری که هر کی تو سایت عضو شد تو انجمن هم عضو بشه و نیاز نداشته باشه جدا گانه عضو بشه
راستی این اس ام اف که شما عرضه میکنید آیا زبان کنترل پنلش هم فارسی هست یا اینکه نه ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
برنامه ای هست که بتونم با اون با وردپرس مجتمع سازی کنم طوری که هر کی تو سایت عضو شد تو انجمن هم عضو بشه و نیاز نداشته باشه جدا گانه عضو بشه
راستی این اس ام اف که شما عرضه میکنید آیا زبان کنترل پنلش هم فارسی هست یا اینکه نه ؟
SMF بله کنترل پنلش فارسی هست.
در مورد مجتمع سازی خود وردپرس یک پلاگ-این برای اینکار داره.
http :// wordpress.org/extend/plugins/wp-smf-a-simplemachines-bridge/
نمیشه را نمایی کنید فایل رو برای دانلود بزارید
و یا اینکه به خود وردپرس باید بگم؟ اونا کمکم کنن؟
به همون پست قبلی دقت کنید همه چیز توش هست.
سلام
یک سوال
اگه این کار و بخوایم انجام بدیم، حتما باید ورد پرس و smf داخل یک دیتا بیس باشه یا جدا هم باشه مشکلی نداره؟
واسه من جداست!
می تونم این کار و انجام بدم؟
سلام
جدا بودنشون مشکلی نداره ، ولی کاربر پایگاه ها داده جفتشون باید به هم دسترسی داشته باشند.
موفق باشید
سلام
اون کاربرا هم دو تا جدا هستند!!
می تونم کاری انجام بدم که با هم ارتباط داشته باشن!؟
ممنون می شم لطف کنین و توضیح بدین.
بله |، از داخل Cpanel متونید ارتباطشونو با هم برقرار کنید
موفق باشید
من تا جایی که اطلاع دارم یک یوزر رو می تونم با یک دیتا بیس ارتباط بدم!
می شه توضیح بدین چطور 2تا یوزر رو با هم ارتباط می تونم بدم!؟
ممنون.
سلام
هر دو دیتابیس رو با یک یوزر تعیین کنید خوب :دی کسی نگفت هر دوتا یوزر رو به هم وصل کنید! (اصلاً فکر کن دو تا یوزر به هم وصل بشن، چه فایده ای میتونه داشته باشه؟!)
شما در تعیین شناسه دیتابیس ها هر دو دیتابیس رو با یک یوزر متصل کنید (یعنی دو دیتابیس با یک یوزر در ارتباط باشن) و در سایت و انجمن خودتون تنظیمات لازم رو انجام بدید. منظورم تنظیم یوزر در فایل کانفیگ هستش.
یا حق